Σειρά συναντήσεων της διοίκησης του Άρη για να δοθεί τέλος στην αποχή
Το πρωί της Τρίτης θα αποφασίσουν οι παίκτες του Άρη εάν θα συνεχίσουν ή όχι την απεργία τους. Η αποχή είχε ως αποτέλεσμα η διοίκηση να ξεκινήσει μια σειρά συναντήσεων με τους παίκτες προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή στο θέμα των διακανονισμών περί των οφειλών μέχρι τις 31/12/2011. Κι αυτό ώστε να εξασφαλισθεί η αδειοδότηση για την νέα αγωνιστική περίοδο.
Το πρωί της Τρίτης θα αποφασίσουν οι παίκτες του Άρη εάν θα συνεχίσουν ή όχι την απεργία τους.
Η απόφαση να μην πάρουν μέρος στην προπόνηση της Δευτέρας (05/03) ήταν η πρώτη σε μια σειρά αντιδράσεων για τα χρήματα που τους οφείλονται.
Τα λόγια του Γιάννη Κόντη στην προπόνηση της Παρασκευής φαίνεται ότι δεν τους ικανοποίησαν και για το λόγο αυτό αποφάσισαν και νέα αποχή. Η Τετάρτη πάντως δεν ορίστηκε τυχαία ως καταληκτική ημερομηνία από τους ποδοσφαιριστές, καθώς η διοίκηση τους έχει ενημερώσει ότι αυτή τη μέρα θα πληρωθούν.
Αξίζει να σημειωθεί ότι παρών ήταν και ο Κάρλος Τόχα, ο οποίος έχει κάνει προσφυγή.
Η αποχή είχε ως αποτέλεσμα η διοίκηση (ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Αθανάσιος Αθανασιάδης και ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, Γιάννης Κόντης) να ξεκινήσει μια σειρά συναντήσεων με τους παίκτες προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή στο θέμα των διακανονισμών περί των οφειλών μέχρι τις 31/12/2011.
Κι αυτό ώστε να γίνει πράξη ο βασικός στόχος της εξασφάλισης της αδειοδότησης για την νέα αγωνιστική περίοδο.
Την τρίτη στις 11:00 στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου θα αποφασιστεί εάν θα γίνει άρση της 48ωρης αποχής και οι παίκτες θα επιστρέψουν στις προπονήσεις.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Φορτούνα Σιτάρντ στο τρίτο φιλικό προετοιμασίας
- Ο Βίντσιτς σφυρίζει τον τελικό του Μουντιάλ – Τα δάκρυα του Σλοβένου τη στιγμή της ανακοίνωσης (vid, pics)
- Εξαιρετικός ο Πουλακίδας στο Λας Βέγκας υπό το βλέμμα του Μπαρτζώκα (vid)
- «Συμφώνησαν ΑΕΚ και Μοντερέι για τον Πινέδα» (pic)
- Δάσκαλος κατά μαθητή: Τι λένε Ντε Λα Φουέντε και Σκαλόνι για την σχέση τους (pic)
- Σπάνε ρεκόρ και… κατάρες δεκαετιών: Τι κυνηγούν στον τελικό του Μουντιάλ Αργεντινή, Ισπανία και… Εμπαπέ (pics)
- Με Ντιναμό Κιέβου ο ΠΑΟΚ – Προκρίθηκαν στα πέναλτι επί της Κλουζ οι Ουκρανοί
- Οι Μαϊάμι Χιτ παρουσίασαν τον Αντετοκούνμπο: «Εδώ γνώρισα τη γυναίκα μου, είναι μια πόλη με πολλή ζέστη, όπως στην Ελλάδα»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442