Μη επώνυμα προϊόντα από κατασχέσεις διέθεσε ο Δ.Θεσσαλονίκης σε ιδρύματα
Είδη ένδυσης, υπόδησης αλλά και οικιακής χρήσης, απαραίτητα για την κάλυψη καθημερινών αναγκών, τα οποία προέρχονται από κατασχέσεις, παρέδωσε σε ιδρύματα της πόλης ο Δήμος Θεσσαλονίκης. Όπως δήλωσε η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προστασίας του Πολίτη Κ.Γούλα δήλωσε ότι ο νόμος επιτρέπει να διατεθούν τα προϊόντα για κοινωνικό σκοπό όταν δεν είναι επώνυμα.
Είδη ένδυσης, υπόδησης αλλά και οικιακής χρήσης, απαραίτητα για την κάλυψη καθημερινών αναγκών, παρέδωσε σε ιδρύματα της πόλης ο Δήμος Θεσσαλονίκης.
Συγκεκριμένα δεκάδες ζευγάρια παντόφλες, κάλτσες, γάντια, κασκόλ, φορέματα, παντελόνια, ζακέτες, μπουφάν, εσώρουχα, καθώς και παιχνίδια, κουζινικά και άλλα είδη οικιακής χρήσης, τα οποία προέρχονται από κατασχέσεις, δόθηκαν στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, στο Σπίτι της Άρσις και στη Μονάδα Κοινωνικής Φροντίδας, Άγιος Παντελεήμων.
Η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προστασίας του Πολίτη Καλυψώ Γούλα δήλωσε ότι ο νόμος επιτρέπει να διατεθούν τα προϊόντα για κοινωνικό σκοπό όταν δεν είναι επώνυμα.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).