Έκθεση Γενεύης 2012: BMW M135i Concept
Την τρίθυρη εκδοχή της Σειράς 1 σε πρωτότυπη μορφή και με διακριτικά Μ θα παρουσιάσει η βαυαρική φίρμα στην ελβετική έκθεση.
Την πρωτότυπη εκδοχή μιας ακόμα μελλοντικής προσθήκης στη νεοσύστατη γκάμα της «M Performance Automobiles» και ταυτόχρονα την τρίθυρη έκδοση της Σειράς 1 θα παρουσιάσουν οι Βαυαροί στην προσεχή έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης.
Ο λόγος για την Μ135i, την τρίθυρη εκδοχή της Σειράς 1 η οποία θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα ως πρωτότυπο στις 6 Μαρτίου στη Γενεύη με την προοπτική, σύντομα, να περάσει στην γκάμα της BMW.
Δεδομένης της επικείμενης πρεμιέρας του αυτοκινήτου, το μόνο στοιχείο που επιβεβαιώνει η BMW είναι ότι η M135i θα εξοπλίζεται με ένα διπλά υπερτροφοδοτούμενο μηχανικό σύνολο, η ισχύς του οποίου θα ξεπερνά τους 300 ίππους.
Όσον αφορά τη χωρητικότητα του εξακύλινδρου κινητήρα δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί, ωστόσο, οι περισσότερες πληροφορίες συγκλίνουν στα 3,0 λίτρα.
Το προφίλ του concept συμπληρώνει η sport, στα πρότυπα Μ, διαμόρφωση της ανάρτησης, το αντιστοίχως διαμορφωμένο σύστημα πέδησης και οι τροχοί 18 ιντσών.
Τυπικές των προτάσεων με τα διακριτικά Μ είναι και οι σχεδιαστικές διαφοροποιήσεις της τρίθυρης Σειράς 1, η οποία διαθέτει μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα και ένα «αιχμηρό» bodykit που υπογραμμίζει τις επιδόσεις της υπό εξέλιξη έκδοσης.
auto.in.gr
- Ο ρόλος του φόβου στην πολιτική
- Έντονος διάλογος του πρέσβη των ΗΠΑ με τον Ιρανό στον ΟΗΕ: «Να είστε ευγενής» – «Το καθεστώς σας σκοτώνει χιλιάδες»
- Τα αντίποινα του Ιράν στην επίθεση από ΗΠΑ και Ισραήλ έφεραν τον πόλεμο στην πόρτα του Περσικού Κόλπου
- Το Ιράν ανακοίνωσε τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ – Κηρύχθηκαν 40 ημέρες πένθους
- Νεκροί η κόρη, ο γαμπρός, ο εγγονός και η νύφη του Αλί Χαμενεΐ κατά τις πρωινές επιθέσεις
- Στενά του Ορμούζ: Τα τάνκερ αποφεύγουν το θαλάσσιο πέρασμα μετά τις επιθέσεις στο Ιράν

