Γενική Τράπεζα : Μετατροπή προνομιούχων σε κοινές
Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Γενική Τράπεζα, που πραγματοποιήθηκε στις 17/2 αποφάσισε μεταξύ άλλων τη μετατροπή των 10.000.000 προνομιούχων, άνευ δικαιώματος ψήφου, άνευ σωρευτικής απόδοσης, εξαγοράσιμων και υποχρεωτικά μετατρέψιμων μετοχών της Τράπεζας ονομαστικής αξίας 4,50 ευρώ η κάθε μια, που έχουν εκδοθεί σύμφωνα με την από 15.12.2010 απόφαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, μετά από σχετική απαίτηση της Τράπεζας της Ελλάδος, σε 150.000.000 κοινές ονομαστικές μετά ψήφου μετοχές ονομαστικής αξίας 0,30 ευρώ η κάθε μία.
Αποφασίστηκε επίσης η επικύρωση εκλογής μελών του Δ.Σ. σε αντικατάσταση παραιτηθέντων.
Στις 19.1.2012 ο κ. Παντελής Μαυροδόπουλος εκλέχθηκε ως ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του ΔΣ στη θέση του παραιτηθέντος Γεώργιου Κοράκη. Η θητεία του ανωτέρω λήγει την ημέρα της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του 2013.
Η Γενική Συνέλευση επικύρωσε την εκλογή του κ.κ. Παντελή Μαυροδόπουλου από 19.1.2012 ως ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους στη θέση του παραιτηθέντος Γεωργίου Κοράκη με θητεία ίδια με αυτή του παραιτηθέντος μέλους ήτοι μέχρι την Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Τράπεζας του έτους 2013.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Το πλάνο που έχει η Σεβίλλη για να κρατήσει τον Βλαχοδήμο» (pic)
- Εργασιακά: Πώς οι άνω των 50 γίνονται οι ρυθμιστές των αγορών – Ποιοι κλάδοι κερδίζουν
- Σοκ στο Κόπα Άφρικα: Κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο ο τερματοφύλακας του Σουδάν, Μονγκέντ Ελνέελ! (vid)
- Ισραήλ: Όλο και περισσότεροι εργαζόμενοι του τομέα υψηλής τεχνολογίας επιδιώκουν να φύγουν στο εξωτερικό μετά τον πόλεμο
- Δεκέμβρης 1914: Όταν τα χαρακώματα του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου «σίγασαν» μέσα στις γιορτές
- Τραμπ – Ζελένσκι: Εν αναμονή της συνάντησης – «Αγκάθια» το εδαφικό ζήτημα και οι εγγυήσεις ασφαλείας

