Ο Καπέλο απέδωσε σε… παρεξήγηση με την FA το «διαζύγιό» τους
Σε... παρεξήγηση με την αγγλική ομοσπονδία απέδωσε την αποχώρησή του από τον πάγκο των «Λιονταριών» ο Φάμπιο Καπέλο, ενώ παράλληλα απέρριψε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο ιταλικό πρωτάθλημα και να αναλάβει την τεχνική ηγεσία ομάδας της Serie A.
Σε… παρεξήγηση με την αγγλική ομοσπονδία απέδωσε την αποχώρησή του από τον πάγκο των «Λιονταριών» ο Φάμπιο Καπέλο, ενώ παράλληλα απέρριψε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο ιταλικό πρωτάθλημα και να αναλάβει την τεχνική ηγεσία ομάδας της Serie A.
Αιτία της «παρεξήγησης» αποτέλεσε η απαίτηση της ομοσπονδίας να μην είναι αρχηγός ο Τζον Τέρι μέχρι να βγει η οριστική απόφαση του δικαστηρίου για το επεισόδιό του με τον Φέρντιναντ, όμως, ο Καπέλο εξέφρασε δημόσια την αντίθεσή του και δεν αποδέχθηκε τις προσταγές της FA.
«Δεν ήταν φυγή, αποχώρησα επειδή υπήρχε μία παρεξήγηση. Ήμουν πολύ καλά στην ομάδα αλλά υπάρχουν στιγμές όπου μπορεί κάποιος να αποφασίσει ότι έφτασε η στιγμή να φύγει από κάπου», τόνισε αρχικά ο 65χρονος τεχνικός σε ιταλική τηλεοπτική εκπομπή, κληθείς να εξηγήσει το «διαζύγιο» του με την FA μόλις λίγους μόλις μήνες πριν από την συμμετοχή της ομάδας στα τελικά του Euro.
Όσο για το αν σκέφτεται να συνεργαστεί με ομάδα του Campionato, ξεκαθάρισε πως «αυτή τη στιγμή απλά θέλω να ξεκουραστώ. Δεν πρόκειται να γυρίσω σε κάποια ιταλική ομάδα. Το μέλλον μου δεν είναι στην Ιταλία, σε καμία περίπτωση. Τώρα θέλω να χαλαρώσω».
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Δεν επιλέχθηκαν Έλληνες διεθνείς διαιτητές ούτε σε αυτό το «παράθυρο» των Εθνικών ομάδων ανδρών, άλλη μια απόδειξη ότι δεν τους εμπιστεύονται. Αιτία οι ανύπαρκτες διεθνείς σχέσεις ΕΠΟ, Λανουά
Στην τελική φάση του Μουντιάλ του προσεχούς καλοκαιριού πέρασαν Τουρκία, Σουηδία , Βοσνία και Τσεχία. Δείτε πως διαμορφώθηκαν οι 12 όμιλοι της διοργάνωσης και το αναλυτικό πρόγραμμα.
Ο Αντώνης Τσιφτσής έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Εθνικής κάτω από τα δοκάρια και μίλησε για το παρόν και για το μέλλον, ενώ δεν έκρυψε πόσο χαρούμενος είναι