Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απόπειρα αυτοκτονίας στον σταθμό του ΗΣΑΠ Αγ.Νικόλαος - Τροποποίηση δρομολογίων

Απόπειρα αυτοκτονίας στον σταθμό του ΗΣΑΠ Αγ.Νικόλαος – Τροποποίηση δρομολογίων

Να αυτοκτονήσει αποπειράθηκε ένας άνδρας, πέφτοντας στις γραμμές του τρένου, στο σταθμό του ΗΣΑΠ Αγίος Νικόλαος, το πρωί της Πέμπτης. Ο οδηγός του συρμού προσπάθησε να φρενάρει, αλλά δεν τα κατάφερε εγκαίρως, με αποτέλεσμα ο άνδρας να βρεθεί κάτω από ένα βαγόνι του τρένου. Επί τόπου έσπευσε κλιμάκιο της πυροσβεστικής και κατάφερε να απεγκλωβίσει τον άνδρα, που έχει τραυματιστεί σοβαρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Το γεγονός προκάλεσε την τροποποίηση των δρομολογίων του ΗΣΑΠ κι έτσι τα τρένα κινούνται από Αττική προς Πειραιά και από Ανω Πατήσια προς Κηφισιά.

Να αυτοκτονήσει αποπειράθηκε ένας άνδρας, πέφτοντας στις γραμμές του τρένου, στο σταθμό του ΗΣΑΠ Αγίος Νικόλαος, το πρωί της Πέμπτης.

Ο οδηγός του συρμού προσπάθησε να φρενάρει, αλλά δεν τα κατάφερε εγκαίρως, με αποτέλεσμα ο άνδρας να βρεθεί κάτω από ένα βαγόνι του τρένου.

Επί τόπου έσπευσε κλιμάκιο της πυροσβεστικής και κατάφερε να απεγκλωβίσει τον άνδρα, που έχει τραυματιστεί σοβαρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Το γεγονός προκάλεσε την τροποποίηση των δρομολογίων του ΗΣΑΠ κι έτσι τα τρένα κινούνται από Αττική προς Πειραιά και από Ανω Πατήσια προς Κηφισιά.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024