Μπορεί πολλοί να τον θεωρούσαν «τελειωμένο» στο Μάντσεστερ, αλλά τελικά ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ δεν πρόκειται να φύγει από το «Ολντ Τράφορντ» και θα παραμείνει για ένα ακόμη χρόνο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο μάνατζερ του Βούλγαρου σταρ επιβεβαίωσε ότι οι «κόκκινοι διάβολοι» θα κάνουν χρήση της οψιόν ανανέωσης που περιλαμβάνει η συνεργασία με τον διεθνή στράικερ. Το ισχύον συμβόλαιο του Μπερμπάτοφ λήγει το καλοκαίρι, αλλά οι πρωταθλητές Αγγλίας έχουν το δικαίωμα να διατηρήσουν στο δυναμικό τους τον παίκτη γι’ άλλους 12 μήνες.
Η Τσέλσι επικράτησε της Τότεναμ με 2-1, παίρνοντας το πάνω χέρι για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ οι «πετεινοί» δεν κατάφεραν να «κλειδώσουν» την παραμονή.
Ισοπαλία-κλειδί για τους γηπεδούχους καθώς η Μπόρνμουθ βγαίνει πρώτη φορά στην Ευρώπη, όμως πανηγυρίζει και η Αρσεναλ που κατέκτησε το πρωτάθλημα, μετά την γκέλα της Σίτι