Ο Φιλιππίδης έφτασε μια ανάσα από το νέο πανελλήνιο ρεκόρ
Μια ανάσα από την κατάρριψη του δικού του πανελλήνιου ρεκόρ (5,72 μ.) στον κλειστό στίβο βρέθηκε ο επικοντιστής Κώστας Φιλιππίδης στο διεθνές μίτινγκ του Λιντς. Ο Έλληνας πρωταθλητής και αθλητής του Δημήτρη Κυττέα επιχείρησε να βελτιώσει το πανελλήνιο ρεκόρ, ωστόσο παρότι είχε καλά άλματα στα 5,73μ. δεν τα κατάφερε στον τέταρτο εφετινό αγώνα, αν και κατέκτησε την πρώτη θέση, όπως και το 2010 στο μίτινγκ «Guglindoor» με άλμα στα 5,62 μ..
Μια ανάσα από την κατάρριψη του δικού του πανελλήνιου ρεκόρ (5,72 μ.) στον κλειστό στίβο βρέθηκε ο επικοντιστής Κώστας Φιλιππίδης στο διεθνές μίτινγκ του Λιντς.
Ο Έλληνας πρωταθλητής και αθλητής του Δημήτρη Κυττέα επιχείρησε να βελτιώσει το πανελλήνιο ρεκόρ, ωστόσο παρότι είχε καλά άλματα στα 5,73μ. δεν τα κατάφερε στον τέταρτο εφετινό αγώνα, αν και κατέκτησε την πρώτη θέση, όπως και το 2010 στο μίτινγκ «Guglindoor» με άλμα στα 5,62 μ..
Όταν, όμως, έβαλε τον πήχη στα 5,73 μ. για να καταρρίψει το πανελλήνιο ρεκόρ, δεν τα κατάφερε. Η τρίτη προσπάθειά του όμως ήταν πολύ καλή και παραλίγο να καταφέρει τον στόχο του.
Ο Φιλιππίδης ξεκίνησε από τα 5,42 μ. τα οποία πέρασε με τη δεύτερη προσπάθειά του και συνέχισε στα 5,52 μ. τα οποία πέρασε με την πρώτη προσπάθεια. Η συνέχεια ήταν ανάλογη και στα 5,62 μ. τα οποία επίσης πέρασε με την πρώτη προσπάθεια.
Ο Φιλιππίδης που έχει ισοφαρίσει δύο φορές εφέτος το πανελλήνιο ρεκόρ θα συνεχίσει την προσπάθειά του να το καταρρίψει την άλλη εβδομάδα οπότε θα αγωνισθεί στο παραδοσιακό μίτινγκ του Ντόνετσκ που διοργανώνεται από τον θρύλο του αγωνίσματος Σεργκέι Μπούμπκα,
Στο ίδιο μίτινγκ συμμετείχε και ο νεαρός, Παναγιώτης Λάσκαρης, όμως ακυρώθηκε, αφού δεν ξεπέρασε το αρχικό ύψος (5,02μ.) που είχαν θέσει οι διοργανωτές.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο για την 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.
Ο Παναθηναϊκός δεν άφησε κανένα περιθώριο στον ΖΑΟΝ στον πρώτο τελικό της Volley League Γυναικών, επικράτησε με 3-0 σετ στο κλειστό του Μετς κι έκανε το 1-0 στη σειρά.
Οι 12 παίκτες που επέλεξε ο Γιώργου Μπαρτζώκα για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague.