
Άνοιξαν οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας μετά την πορεία για την επέτειο των Ιμίων
Περίπου 1.800 ακροδεξιοί, μέλη «επιτροπής εθνικής μνήμης», πραγματοποίησαν το βράδυ του Σαββάτου συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας, με αφορμή την επέτειο των γεγονότων στα Ίμια. Ακολούθησε πορεία στη Βασιλίσσης Σοφίας, προς την πλατεία Μαβίλη, και στη συνέχεια διαλύθηκαν.
Περίπου 1.800 ακροδεξιοί, μέλη «επιτροπής εθνικής μνήμης», πραγματοποίησαν το βράδυ του Σαββάτου συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας, με αφορμή την επέτειο των γεγονότων στα Ίμια.
Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν για αρκετή ώρα στο μνημείο των τριών αξιωματικών που σκοτώθηκαν κατά την πτώση του ελικοπτέρου τους στα Ίμια, στη Βασιλίσσης Σοφίας στο ύψος του οδού Ρηγίλλης.
Στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία προς την πλατεία Μαβίλη και στη συνέχεια διαλύθηκαν.
Οι γύρω δρόμοι παρέμειναν κλειστοί μέχρι το τέλος της πορείας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Άγχος με το «καλημέρα»; Δέκα τρόποι που μπορούν να δώσουν τη λύση
- Αρτέμιδα: «Έβαλε πρώτη και έφυγε, δεν σταμάτησε πουθενά» λέει ο 18χρονος που τραυματίστηκε στο τροχαίο
- Μυθική στιγμή: Διαιτητής είχε ξεχάσει τις κάρτες και το κατάλαβε μετά το πρώτο 20λεπτο! (vid)
- Ο αποκλεισμός των ιρανικών λιμανιών θα ξεκινήσει στις 5μμ, λέει ο Τραμπ – Νέα άνοδος στις τιμές του πετρελαίου
- MAD VMA 2026: Ξεκίνησε η προπώληση για το απόλυτο μουσικό event του καλοκαιριού
- Τέλος ο Ντοκ Ρίβερς από τους Μπακς
