Η Βαλένθια πέρασε τη Λεβάντε και έδωσε ραντεβού στη «Μπάρτσα»
Πιο άνετα δε θα μπορούσε να περάσει η Βαλένθια από την έδρα της Λεβάντε, αφού νίκησε 3-0 μέσα στο «Θιουτάτ» και πέρασε στα ημιτελικά του Copa del Rey. Εκεί την περιμένει η Μπαρτσελόνα, με πρώτο ματς στο «Μεστάγια» την 1η Φεβρουαρίου και ρεβάνς στο «Καμπ Νου» στις 8 Φεβρουαρίου. Οι «νυχτερίδες» σάρωσαν την «αιώνια» αντίπαλό τους, στον δεύτερο μεταξύ τους προημιτελικό και προκρίθηκαν στους «4», σε συνδυασμό με το 4-1 του πρώτου αγώνα στο «Μεστάγια». Αντίθετα, οι γηπεδούχοι θα αρκεστούν στην προσπάθεια να εξασφαλίσουν την έξοδο στην Ευρώπη, μέσω της Primera Division.
Πιο άνετα δε θα μπορούσε να περάσει η Βαλένθια από την έδρα της Λεβάντε, αφού νίκησε 3-0 μέσα στο «Θιουτάτ» και πέρασε στα ημιτελικά του Copa del Rey. Εκεί την περιμένει η Μπαρτσελόνα, με πρώτο ματς στο «Μεστάγια» την 1η Φεβρουαρίου και ρεβάνς στο «Καμπ Νου» στις 8 Φεβρουαρίου.
Οι «νυχτερίδες» σάρωσαν την «αιώνια» αντίπαλό τους, στον δεύτερο μεταξύ τους προημιτελικό και προκρίθηκαν στους «4», σε συνδυασμό με το 4-1 του πρώτου αγώνα στο «Μεστάγια». Αντίθετα, οι γηπεδούχοι θα αρκεστούν στην προσπάθεια να εξασφαλίσουν την έξοδο στην Ευρώπη, μέσω της Primera Division.
Οι παίκτες του Ουνάι Εμερι ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και επέβαλαν τον δικό τους ρυθμό, σκοράροντας με τον Αντούριθ στο 25′ και τον Πιάτι στο 30′ και στο 85′.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ρεβάνς των «8»:
24/01/2012
9. Μιράντες – Εσπανιόλ 2-1 (2-3)
25/01/2012
10. Μαγιόρκα – Αθλέτικ Μπιλμπάο 0-1 (0-2)
11. Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης 2-2 (2-1)
26/01/2012
12. Λεβάντε – Βαλένθια 0-3 (1-4)
Οι επόμενες φάσεις:
Ημιτελικά (1 & 8 Φεβρουαρίου)
13. Εσπανιόλ – Αθλέτικ Μπιλμπάο
14. Μπαρτσελόνα – Βαλένθια
Τελικός (20 Απριλίου)
Νικητής 13-Νικητής 14
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στον Ολυμπιακό ο Ζότα Σίλβα! (pic)
- «Επιτέλους είμαι εδώ»: Πέντε μήνες μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό της, η Λίντσεϊ Βον μπήκε στο γυμναστήριο (vid)
- Μένει στην ΑΕΚ ο Γιόβιτς – Συμφώνησε ως το 2029
- Ο Μοντέρο καλημέρισε τον κόσμο του Ολυμπιακού με «κάτι μαγικό» (vid)
- Ακροβατικός διάδρομος με ατελείωτα έξοδα για τους αθλητές – Σε ρόλο θεατή η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία
- Α1 πόλο γυναικών: Το πρόγραμμα της σεζόν 2026-27
- Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ: Γαλλία και Μαρόκο είχαν αναμετρηθεί και στο προηγούμενο Παγκόσμιο Κύπελλο
- Ο Πάλμερ-Μπράουν είπε «όχι» σε πρόταση τουρκικής ομάδας και συνεχίζει στον Παναθηναϊκό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442