Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ισπανίας (RFEF) αποφάσισε να μην πάρει θέση για το περιστατικό ανάμεσα στον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό και τον Λιονέλ Μέσι στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ισπανίας που διεξήχθη την περασμένη Τετάρτη, όταν ο Πέπε πάτησε το χέρι του Αργεντινού.
Κάτι που σημαίνει ότι ο Πορτογάλος διεθνής είναι ελεύθερος να παίξει στον επαναληπτικό αγώνα της Τετάρτης στο «Καμπ Νου» όπου η Μπαρτσελόνα θα υπερασπιστεί το υπέρ της 2-1. Ο 28χρονος παίκτης, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής από τον κυριακάτικο αγώνα πρωταθλήματος με την Αθλέτικ Μπιλμπάο (4-1), αρνήθηκε από την πρώτη στιγμή ότι η υπήρχε πρόθεση στην ενέργεια κατά του Αργεντινού.
Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό την αντίστροφη μέτρηση για το τζάμπολ του τελικού του Euroleague Final Four 2026 της Αθήνας ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ρεάλ Μαδρίτης – Η άφιξη των οπαδών και όλο το ρεπορτάζ από το «T-Center»
Η αφρόκρεμα του ευρωπαϊκού και όχι μόνο μπάσκετ θα βρεθεί στο Telekom Center για τον τελικό της Euroleague ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον σούπερσταρ του NBA, Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι ένας από αυτούς που θα δουν το ματς από κοντά.