Ξένο σώμα από την ομάδα του Παναθηναϊκού θεωρείται ο Σάκης Ψάρρας μετά την κουβέντα που έγινε στα αποδυτήρια της ομάδας στο Μετς το Σάββατο.
«Οποιος δεν μπορεί και δεν είναι χαρούμενος, να το πει τώρα» είπε αρχικά ο Καζάζης μετά την ήττα από τον Παμβοχαϊκό και ο Ψάρρας πήρε τον λόγο και είπε: «Κόουτς, είμαι δυστυχισμένος. Είμαι απλήρωτος, δεν ευχαριστιέμαι αυτό που κάνω και θέλω να φύγω. Σας το ζήτησα και πριν από έναν μήνα». Ο Καζάζης φώναξε στα αποδυτήρια τον πρόεδρο του ΤΑΑ, Χρόνη Ακριτίδη, ο οποίος δέχτηκε να λύσει το συμβόλαιο του Ψάρρα που από την πλευρά του δέχτηκε να υπογράψει συμβόλαιο για να μην αγωνιστεί σε άλλη ελληνική ομάδα. Ο Παναθηναϊκός μένει με μοναδικό πασαδόρο τον Αγγελόπουλο, ενώ στην αγορά ο μοναδικός ελεύθερος είναι ο Στέλιος Πιπέργιας από τον Απόλλωνα, που διαλύθηκε.
Μια βραδιά στο κέντρο της πόλης γεμάτη τραγούδια, ιστορίες και μουσικές που έχουν καθιερώσει την Μαρία Παπαγεωργίου ως μία από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες και δημιουργούς της γενιάς της.