Αποφεύχθηκε το κλασικό ντέρμπι στους προημιτελικούς της Σύρου
Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας στους άνδρες, που φέτος θα πραγματοποιηθεί ως φάιναλ-8 και θα φιλοξενηθεί στη Σύρο, από τις 7 έως τις 10 Μαρτίου. Τα ζεύγη είναι: Ηρακλής - ΠΑΟΚ, Λαμία - Φοίνικας Σύρου, Παμβοχαϊκός - Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός - Άρης.
Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας στους άνδρες, που φέτος θα πραγματοποιηθεί ως φάιναλ-8 και θα φιλοξενηθεί στη Σύρο, από τις 7 έως τις 10 Μαρτίου.
Τα ζεύγη είναι: Ηρακλής – ΠΑΟΚ, Λαμία – Φοίνικας Σύρου, Παμβοχαϊκός – Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός – Άρης.
Ο γενικός γραμματέας της ΕΟΠΕ και πρόεδρος της ΚΕΠ, Παναγιώτης Σιδέρης, διευκρίνισε ότι από τις συνολικά 11 ομάδες της Α1 δήλωσαν συμμετοχή οι 10, αλλά οι δύο ήταν εκπρόθεσμες κι έτσι ματαιώθηκε η προκριματική φάση.
Οι τέσσερις προημιτελικοί θα τελεστούν στις 7 Μαρτίου, την επόμενη ημέρα οι σύλλογοι θα έχουν ρεπό, στις 9 θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί και στις 10 Μαρτίου ο μεγάλος τελικός.
Το οριστικό πρόγραμμα με τις ώρες των αγώνων θα ανακοινωθεί μόλις υπάρξει συμφωνία με τηλεοπτικό κανάλι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σκαλόνι: «Ανακαλύψαμε ξανά κάτι πραγματικά πολύτιμο…»
- Γαλλικά ΜΜΕ: «Ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί την περίπτωση Φρανσίσκο»
- Ολυμπιακός: Μια εβδομάδα εκτός ο Σιπιόνι
- Τσιτσιπάς: «Δεν υπάρχει εύκολος δρόμος, πρέπει να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου»
- Επικός Μέσι: «Το… τερμάτισα από το προηγούμενο Μουντιάλ» (vid)
- Ρόκα: «Μεγάλος σύλλογος ο Ολυμπιακός με ξεκάθαρους στόχους» (vid)
- Χαμός με «Νοικιάστηκε» από τον Φουρνιέ στην Πάρο (vid)
- Ο Τραμπ εκθείασε τη FIFA για το σκάνδαλο Μπαλογκάν: «Ο Τζιάνι πήρε τη σωστή απόφαση»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)


















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442