Ο Μάρκος Παγδατής αποκλείστηκε στα ημιτελικά του διεθνούς τουρνουά τένις, που διεξάγεται στο Σίδνεϊ. Ο Κύπριος πρωταθλητής (Νο 43 στον κόσμο) ηττήθηκε από τον Γάλλο, Ζιλιέν Μπενετό (Νο 49), με 2-0 (6-4 και 6-4) και έχασε την ευκαιρία να αγωνιστεί στον τελικό και να διεκδικήσει το τρόπαιο.
Η πόλη του Χιούστον όρισε την 7η Απριλίου ως την ημέρα του ποδοσφαίρου και μεταξύ των τιμώμενων προσώπων ήταν και ο παλαίμαχος άσος του Άρη Βασίλης Ψηφίδης, ο οποίος κατέκτησε του Κύπελλο το 1970.
Οι συμπατριώτες του Σάσα Βεζένκοφ περιμένουν πώς και πως για να δουν από κοντά τον Βούλγαρο διεθνή, με τους υπεύθυνους του γηπέδου να ανοίγουν και το πάνω διάζωμα.
Η ομάδα της Κηφισιάς έχει πετύχει κάτι παραπάνω από έναν άθλο στη μεγάλη κατηγορία του γυναικείου βόλεϊ και τα επιτεύγματα της συνθέτουν μία μοναδική αθλητική ιστορία.