
Μνημόνιο συνεργασίας της ΔΕΗ με την Damco Energy στα φωτοβολταϊκά
Την υπογραφή μνημονίου στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ της ΔΕΗ και του ελληνικού επιχειρηματικού ομίλου Silcio, θυγατρική της Damco Energy και της Διεθνούς Κατασκευαστικής, ενέκρινε το ΔΣ του οργανισμού, για την από κοινού σύσταση εμπορικής ανώνυμης εταιρείας, στην οποία η ΔΕΗ θα συμμετέχει με ποσοστό 49%.
Σκοπός της νέας εταιρείας είναι η προώθηση, μέσω πανελλαδικού δικτύου franchising, ολοκληρωμένων λύσεων οικιακών φωτοβολταϊκών συστημάτων, ενεργειακών υπηρεσιών και προϊόντων εξοικονόμησης ενέργειας, καθώς επίσης και η παροχή υπηρεσιών εξυπηρέτησης των πελατών της ΔΕΗ, κατά τη διακριτική ευχέρεια της επιχείρησης.
Η οριστική συμφωνία συνεργασίας θα υπογραφεί μετά την ολοκλήρωση των απαραίτητων προπαρασκευαστικών ενεργειών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Έτσι η φύση επηρεάζει μυαλό και σώμα
- Έρχεται νέο κύμα ανατιμήσεων μετά το Πάσχα στα σούπερ μάρκετ
- Νέες απειλές Τραμπ: «Μπορεί να περάσουμε από την Κούβα αφού τελειώσουμε με το Ιράν»
- Πλοίο διέσχισε τα Στενά του Ορμούζ παρά τον ναυτικό αποκλεισμό των ΗΠΑ – «Προκαταρκτικές συνομιλίες» Λιβάνου και Ισραήλ
- Μία ασθενής, τρία θανατηφόρα αυτοάνοσα – Κυτταρική θεραπεία CAR-T δείχνει να κάνει θαύματα
- Συνταγή: Τάρτα με σπανάκι


