Το Dancing on Ice βαδίζει στα ημιτελικά
Το βράδυ της Κυριακής εξελίχθηκε σε “μάχη” των… δύο φύλων, καθώς 2 γυναίκες και 2 άνδρες αγωνίστηκαν για την υψηλότερη βαθμολογία, πριν τον μεγάλο τελικό. Το Dancing οn Ice βρίσκεται μόνο λίγα βήματα πριν το μεγάλο φινάλε και η παρουσία του στα Social Media γίνεται όλο και πιο έντονη. O πρώτος χορευτικός γύρος ξεκίνησε με […]
Ο Γιώργος μπορεί να είχε αλματώδη εξέλιξη στο παιχνίδι, όμως στη συγκεκριμένη χορογραφία πήρε μόνο 13 βαθμούς, καθώς δεν κατάφερε να κάνει σωστά «Άλματα», που ήταν και το element της εβδομάδας.
Η Ιωάννα Πηλιχού, υπό το βλέμμα του Μιθριδάτη που είχε έρθει για να την ενθαρρύνει, χόρεψε το “Ντισκοτέκ” από την Ελπίδα, στη σύγχρονη version του μαζί με τα Ημισκούμπρια.
Οι κριτές την επιβράβευσαν με 15.5 βαθμούς. Ένα φλογερό ταγκό μας χάρισε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με το “Non ti scordar mai di me” της Giusy Ferreri.
Για το πάθος και την ένταση που κατάφερε να μεταδώσει, οι κριτές της έδωσαν 16 βαθμούς.
Τον “Χαμένο Θησαυρό” των Onirama προσπάθησε να βρει ο Κώστας Φραγκολιάς, μέσα από μια δύσκολη, αλλά και εντυπωσιακή χορογραφία με πολλά βήματα Riverdance. Οι κριτές θεώρησαν μάλλον πως δεν τον βρήκε, κι έτσι του έδωσαν 13.5 βαθμούς.
Το τηλεοπτικό κοινό έδωσε το πολυπόθητο εισιτήριο για τον ημιτελικό στην Ιωάννα Πηλιχού και στον Κώστα Φραγκολιά. Ενώ, Γιώργος Χειμωνέτος και Πηνελόπη Αναστασοπούλου αναμετρήθηκαν στο skate off.
Οι κριτές, ομόφωνα, ψήφισαν υπέρ της παραμονής της Πηνελόπης, η οποία πλέον συνεχίζει τον δρόμο για την διεκδίκηση του τίτλου του «Πρωταθλητή του Dancing on Ice»!
- Δανία: Ναυαγούν οι διαπραγματεύσεις για τον σχηματισμό κυβέρνησης – Πλήγμα για τη Φρεντέρικσεν
- Γερμανία: Χιλιάδες μαθητές διαδηλώνουν κατά της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας
- Ανοδος 6,9% στις πωλήσεις των σούπερ μάρκετ το πρώτο τρίμηνο του 2026
- Βολιβία: Δικαστήριο κλήτευσε τον πρώην πρόεδρο Μοράλες σε δίκη κατηγορούμενος για εμπορία ανήλικης
- Τα Στενά του Ορμούζ είναι «εξίσου πολύτιμα με την ατομική βόμβα», λέει σύμβουλος του Μοτζταμπά Χαμενεΐ
- Ιράν: Μεγάλη πετρελαιοκηλίδα εντοπίστηκε στον Κόλπο – Κινείται προς νότο, γράφει η New York Times