
Τις προτάσεις της για τις επικουρικές καταθέτει η ΝΔ στον υπουργό Εργασίας
Τη θέση της Νέας Δημοκρατίας για τις μειώσεις στις επικουρικές συντάξεις θα καταθέσουν την Τρίτη βουλευτές του κόμματος σε συνάντησή τους με τον υπουργό Εργασίας Γ.Κουτρουμάνη. Από την πλευρά του, το υπουργείο επιμένει πως οι αποφάσεις πρέπει να έχουν ληφθεί μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου -εν αναμονή της διαπραγματεύσης με την τρόικα- και προτείνει διευθέτηση με κλιμακωτές και όχι οριζόντιες μειώσεις.
Τη θέση της Νέας Δημοκρατίας για τις μειώσεις στις επικουρικές συντάξεις θα καταθέσουν την Τρίτη βουλευτές του κόμματος σε συνάντησή τους με τον υπουργό Εργασίας Γ.Κουτρουμάνη.
Το μεσημέρι της Τρίτης, ο τομεάρχης Εργασίας της ΝΔ Νίκος Νικολόπουλος, ο αναπληρωτής Τομεάρχης Οικονομικών Χρ.Σταϊκούρας και ο σύμβουλος του προέδρου της ΝΔ Χρ.Λαζαρίδης, θα συναντηθούν με τον υπουργό για να καταθέσουν τις απόψεις της Νέας Δημοκρατίας.
Από την πλευρά του, το υπουργείο επιμένει πως οι αποφάσεις πρέπει να έχουν ληφθεί μέχρι τα 15 Ιανουαρίου, εν αναμονή της διαπραγματεύσης με την τρόικα.
Ο Γ.Κουτρουμάνης επιμένει στην πρότασή του, η οποία προβλέπει διευθέτηση που θα έχει κλιμακωτό και όχι οριζόντιο χαρακτήρα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κοστιούκ: Θρίαμβος με πολιτικό βάρος στη Μαδρίτη και παγωμένη ατμόσφαιρα στον τελικό με την Αντρέεβα
- Λαμία: Θύμα άγριας επίθεσης 13χρονη από ανήλικη – Την έριξε στο οδόστρωμα και την κλώτσαγε
- «Η φωνή του ταυτίστηκε με τον Θρύλο» – Τα συλλυπητήρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον Στάθη Γαβάκη
- Πρόωρη αυλαία για το «Σπίτι Μου 2» – Βροχή διαμαρτυριών
- Ευρώπη ή Αμερική: Πού αυξάνεται ταχύτερα ο αριθμός των δισεκατομμυριούχων;
- Άβα Γκάρντνερ – Φρανκ Σινάτρα: Πωλείται η ερωτική φωλιά τους


