Αγωνία στον ΠΑΟΚ για το ΦΑ του ντέρμπι με τον Άρη
Ανησυχία υπάρχει στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ για τα επακόλουθα του ντέρμπι με τον Άρη, καθώς το φύλλο αγώνα θεωρείται επιβαρρυντικό για τον «Δικέφαλο».
Ανησυχία υπάρχει στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ για τα επακόλουθα του ντέρμπι με τον Άρη, καθώς το φύλλο αγώνα θεωρείται επιβαρρυντικό για τον «Δικέφαλο».
Ειδικότερα, στο ΦΑ έχει σημειωθεί ότι έπεσε κροτίδα δίπλα στον πάγκο του Άρη εκτός αγωνιστικού χώρου, όπως επίσης δύο μπουκάλια αλλά και ότι ακούστηκαν υβριστικά συνθήματα σε βάρος του Γιάννη Δαμιανίδη.
Οι Θεσσαλονικείς φοβούνται ενδεχόμενη τιμωρία της έδρας και αγωνιούν εάν θα γραφτεί κάτι άλλο στην συμπληρωματική έκθεση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μπαρτζώκας: «Βλέπετε τι μάχη γίνεται στην 10η, 11η θέση, παλεύουν ομάδες με τρομερό ρόστερ και καλούς προπονητές»
- Χέιζ-Ντέιβις: «Πρέπει να είμαστε πιο έξυπνοι»
- Γουλβς – Λιβερπουλ 1-3: Πήρε εκδίκηση και πέρασε στα προημιτελικά του FA Cup
- Θέλτα – Ρεάλ Μαδρίτης 1-2: «Διπλό» με buzzer beater του Βαλβέρδε στο 90+4′
- Αταμάν: «Ο Ολυμπιακός άξιζε τη νίκη» (vid)
- Ντόρσεϊ: «Το χαμένο Κύπελλο μου έδωσε κίνητρο και ενέργεια»
