Στο υψηλότερο επίπεδο των 12 τελευταίων ετών σκαρφάλωσε η ανεργία στη Γαλλία
Στο υψηλότερο επίπεδο των τελευταίων 12 ετών έφθασε ο αριθμός των ανέργων στη Γαλλία το Νοέμβριο, σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου Εργασίας της χώρας. Τα στοιχεία δείχνουν ότι ο αριθμός όσων αναζητούν εργασία αυξήθηκε τον περασμένο μήνα κατά 29.900 και έφθασε τα 2,85 εκατομμύρια άτομα. Πρόκειται για αύξηση 5,2% σε ετήσια βάση και 1,1% σε σύγκριση με τον Οκτώβριο του 2011.
Στο υψηλότερο επίπεδο των τελευταίων 12 ετών έφθασε ο αριθμός των ανέργων στη Γαλλία το Νοέμβριο, σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου Εργασίας της χώρας.
Τα στοιχεία δείχνουν ότι ο αριθμός όσων αναζητούν εργασία αυξήθηκε τον περασμένο μήνα κατά 29.900 και έφθασε τα 2,85 εκατομμύρια άτομα.
Πρόκειται για αύξηση 5,2% σε ετήσια βάση και 1,1% σε σύγκριση με τον Οκτώβριο του 2011.
Τα στοιχεία του υπουργείου Εργασίας για την απασχόληση στη Γαλλία είναι αυτά που ανακοινώνονται πιο συχνά, αλλά δεν καταρτίζονται με βάση τα πρότυπα της του Διεθνούς Οργανισμού Εργασίας (ILO).
Με τα πρότυπα του ILO, η ανεργία στη Γαλλία αυξήθηκε το τρίτο τρίμηνο του 2011 στο 9,3% από 9,1% στο πρώτο τρίμηνο, όπως έχει ανακοινώσει η στατιστική υπηρεσία της χώρας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ισοκράτης: Η παιδεία ως δύναμη του λόγου (Μέρος ΙΓ’)
- Πίσω στο συνεργείο ο πύραυλος του Artemis ΙI – Τον Απρίλιο η ιστορική επιστροφή της NASA στη Σελήνη
- Το ιδιαίτερο στατιστικό του Γιόβιτς με την ΑΕΚ
- Τέμπη: Συνεχίζεται η δίκη για τα βίντεο – Καταθέτει ο πατέρας τη Μάρθης και δικαστικοί πραγματογνώμονες
- Στις φλόγες το Μεξικό μετά τον θάνατο του Ελ Μέντσο – Αιματηρά αντίποινα, στρατός στους δρόμους, φόβοι για ντόμινο βίας
- Όχι, δεν είναι η Τέιλορ Σουίφτ που έχεις συνηθίσει: Έτσι είναι η 36χρονη popstar χωρίς makeup και μαλλί κομμωτηρίου



