
Στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων η Μπαρτσελόνα
Εύκολα επικράτησε με 4-0 η Μπαρτσελόνα της Αλ Σαντ και εξασφάλισε το εισιτήριο για τον κυριακάτικο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, όπου περιμένει ήδη από την Τετάρτη η Βραζιλιάνικη Σάντος. Η νίκη των Μπλαουγκράνα επισκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Νταβίντ Βίγια, ο οποίος υπέστη κάταγμα κνήμης και λογικά θα χάσει και το Euro 2012.
Εύκολα επικράτησε με 4-0 η Μπαρτσελόνα της Αλ Σαντ και εξασφάλισε το εισιτήριο για τον κυριακάτικο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, όπου περιμένει ήδη από την Τετάρτη η Βραζιλιάνικη Σάντος.
Η νίκη των Μπλαουγκράνα επισκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Νταβίντ Βίγια, ο οποίος υπέστη κάταγμα κνήμης και λογικά θα χάσει και το Euro 2012.
Το δρόμο της νίκης τον άνοιξε ο Αντριάνο με δύο γκολ (25′, 43′), ενώ ακολούθησε αυτό του Κεϊτά (64′) και ο επίλογος με τον Μάξουελ στο 81ο λεπτό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η ακτινογραφία της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ – Όλοι οι σταυροί και οι συσχετισμοί
- «Τelesport»: «Αυτά είναι τα δεδομένα για τον Πίτερς και το μέλλον του»
- Νέο έκτακτο δελτίο: Πότε θα χτυπήσει η κακοκαιρία την Αττική – Οι περιοχές με «πορτοκαλί» και «κόκκινο» συναγερμό
- Κομισιόν: Παρατεταμένη αναστάτωση στις αγορές ενέργειας – Ανησυχία για την τροφοδοσία ντίζελ στην ΕΕ
- Η Τζόνι Μίτσελ στα 82 της – Το ανεύρυσμα, η ζωή μετά το κώμα, οι άνδρες και οι νοσοκόμες
- Στο επίκεντρο Υπουργείου και Περιφέρειας η άρδευση της Κωπαΐδας

