Αμφίβολος και ο Λαγός εν όψει ΠΑΣ Γιάννινα
Μετά τους Γκούντγιονσεν, Δέλλα, Βάργκας, Καφέ, Λυμπερόπουλο και Λεονάρντο, η ΑΕΚ είναι πολύ πιθανόν να χάσει στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα το ερχόμενο Σάββατο και τον Παναγιώτη Λαγό.
Μετά τους Γκούντγιονσεν, Δέλλα, Βάργκας, Καφέ, Λυμπερόπουλο και Λεονάρντο, η ΑΕΚ είναι πολύ πιθανόν να χάσει στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα το ερχόμενο Σάββατο και τον Παναγιώτη Λαγό.
Ο αριστερός μπακ-χαφ της «Ένωσης» ένιωσε ενοχλήσεις στον αστράγαλο και ακολούθησε πρόγραμμα φυσιοθεραπείας την Τρίτη. Πλέον είναι αμφίβολο αν θα προλάβει να είναι έτοιμος σε τέσσερις ημέρες περιορίζοντας κι άλλο τις ήδη λιγοστές επιλογές του προπονητή του.
Το παρήγορο είναι πως επανέρχεται από τιμωρία ο Γρηγόρης Μάκος, αλλά και το γεγονός ότι οι ρεζέρβες στέκονται μέχρι τώρα στο ύψος των περιστάσεων. Η προετοιμασία των «κιτρινόμαυρων» θα συνεχιστεί το πρωί της Τετάρτης (11:00).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Επιτέλους είμαι εδώ»: Πέντε μήνες μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό της, η Λίντσεϊ Βον μπήκε στο γυμναστήριο (vid)
- Μένει στην ΑΕΚ ο Γιόβιτς – Συμφώνησε ως το 2029
- Ο Μοντέρο καλημέρισε τον κόσμο του Ολυμπιακού με «κάτι μαγικό» (vid)
- Ακροβατικός διάδρομος με ατελείωτα έξοδα για τους αθλητές – Σε ρόλο θεατή η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία
- Α1 πόλο γυναικών: Το πρόγραμμα της σεζόν 2026-27
- Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ: Γαλλία και Μαρόκο είχαν αναμετρηθεί και στο προηγούμενο Παγκόσμιο Κύπελλο
- Ο Πάλμερ-Μπράουν είπε «όχι» σε πρόταση τουρκικής ομάδας και συνεχίζει στον Παναθηναϊκό
- ΑΕΚ: Ο Αλεξίου έκανε την πρώτη προπόνηση (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442