Με τον Παναγιώτη Λαγό να γυμνάζεται ατομικά, διεξήχθη το πρωί της Δευτέρας η προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα, με την οποία οι ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου» συνέχισαν την προετοιμασία τους για τον εξ αναβολής αγώνα της Τέταρτης με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ για την πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ.
Με τον Παναγιώτη Λαγό να γυμνάζεται ατομικά, διεξήχθη το πρωί της Δευτέρας η προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα, με την οποία οι ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου» συνέχισαν την προετοιμασία τους για τον εξ αναβολής αγώνα της Τέταρτης με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ για την πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ.
Από την πλευρά του, ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν συνέχισε τις ασκήσεις ενδυνάμωσης, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες της Ένωσης προπονήθηκαν κανονικά. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τεχνικός της ΑΕΚ, Νίκος Κωστένογλου, υπολογίζει στα πλάνα του για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό και τους Χουάν Κάλα και Φαμπιάν Βάργκας, οι οποίοι απουσίασαν λόγω τιμωρίας από τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (σ.σ. ο πρώτος ξεπέρασε και το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε).
Οι «κιτρινόμαυροι» θα ολοκληρώσουν την Τρίτη την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό, με την προπόνηση που είναι προγραμματισμένη για τις 17:00, ενώ στη συνέχεια ο Κωστένογλου θα ανακοινώσει την αποστολή για το παιχνίδι με τους Βοιωτούς.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη της Χάποελ επί της Μακάμπι. Τι περιμένουν την 38η και τελευταία αγωνιστική Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Από 6οι έως 9οι οι πράσινοι.
Παρά την ήττα της με 38-16 από την Αυστρία στο Λιντς η Εθνική ομάδα Χάντμπολ των Γυναικών κατάφερε να προκριθεί στο Euro 2026, κάτι που πετυχαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της.
Η Βιγιαρεάλ έφυγε με σπουδαίο «διπλό» από την έδρα της Αθλέτικ Μπιλμπάο, επικρατώντας 2-1 για την 31η αγωνιστική της La Liga και κάνοντας καθοριστικό βήμα για την παραμονή στην πρώτη τετράδα.
Ο ισολογισμός της γαλλικής ομάδας αποκάλυψε το ιλιγγιώδες χρέος των 250 εκατ. ευρώ στο μεταγραφικό παζάρι, την ώρα που παραμένει το ανοιχτό «μέτωπο» με τον Ολυμπιακό για την... οψιόν του Γιάρεμτσουκ.