
Από καρκίνο παχέος εντέρου πάσχει ο Γλαύκος Κληρίδης
Κακοήθης όγκος στο παχύ έντερο διαγνώστηκε στον πρώην πρόεδρο της Κύπρου Γλαύκο Κληρίδη και τo ιατρικό συμβούλιο που συγκλήθηκε το Σάββατο αποφάσισε ότι επιβάλλεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.
Κακοήθης όγκος στο παχύ έντερο διαγνώστηκε στον πρώην πρόεδρο της Κύπρου Γλαύκο Κληρίδη και τo ιατρικό συμβούλιο που συγκλήθηκε το Σάββατο αποφάσισε ότι επιβάλλεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.
Ο 83χρονος Γλαύκος Κληρίδης έχει εισαχθεί στην κλινική Ευαγγελίστρια, στη Λευκωσία, μετά τη διάγνωση.
Σε δηλώσεις του ο προσωπικός του ιατρός Ιωσήφ Κάσιος είπε ότι έχουν ολοκληρωθεί όλες οι κλινικές και οι παρακλινικές εξετάσεις «και βρέθηκε ο πρόεδρος να έχει ένα κακοήθη όγκο στο παχύ έντερο».
«Έγινε κάποιο ιατρικό συμβούλιο και εκείνο το οποίο αποφασίσαμε είναι ότι επιβάλλεται ο πρόεδρος να υποστεί επέμβαση. Έχει γίνει διάγνωση καρκίνου του παχέους εντέρου και ο πρόεδρος θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση τη Δευτέρα» πρόσθεσε.
Ο κ. Κάσιος ανέφερε ότι το πρωί της Κυριακής θα δοθούν λεπτομέρειες με δελτίο Τύπου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Τζέιμι Ντίμον της JPMorgan προσπαθεί να γίνει «πολύ μεγάλος για να αποτύχει»
- Oπως πήγαν… έφυγαν
- Θεσσαλονίκη: Ηλικιωμένη ανασύρθηκε νεκρή κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς στο διαμέρισμά της
- Μικτά πρόσημα στη Wall Street σε αναμονή της λήξης του τελεσιγράφου Τραμπ
- Πώς ο πόλεμος απειλεί να «εξαφανίσει» τα μισά εταιρικά κέρδη
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά τις μεγάλες νίκες Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού