Μικρές υλικές ζημιές από γκαζάκια στο πολιτικό γραφείο της Μ.Ξενογιαννακοπούλου
Αυτοσχέδιος εμπρηστικός μηχανισμός, αποτελούμενος από γκαζάκια, εξερράγη λίγο πριν από τις 11 το βράδυ της Δευτέρας, έξω από την πόρτα εισόδου του πολιτικού γραφείου της αναπληρώτριας υπουργού Εξωτερικών Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου, στην οδό Σόλωνος.
Αυτοσχέδιος εμπρηστικός μηχανισμός, αποτελούμενος από γκαζάκια, εξερράγη λίγο πριν από τις 11 το βράδυ της Δευτέρας, έξω από την πόρτα εισόδου του πολιτικού γραφείου της αναπληρώτριας υπουργού Εξωτερικών Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου, στην οδό Σόλωνος 46.
Το γραφείο ήταν εκείνη την ώρα κλειστό, με αποτέλεσμα να μην κινδυνεύσει κανείς. Από την έκρηξη προκλήθηκαν όμως μικρές υλικές ζημιές στην είσοδο του γραφείου.
Μετά τη διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών, θα «ανοίξει» ο δρόμος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής βάζοντας τέλος στην αγωνία των συνολικά 89.032 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ