
Σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών για την ΑΤΕ
Οι κινήσεις που πρέπει να γίνουν για την εξυγίανση της Αγροτικής Τράπεζας, αποτελούν το αντικείμενο σύσκεψης στο υπουργείο Οικονομικών που έγινε το βράδυ της Παρασκευής.
Οι κινήσεις που πρέπει να γίνουν για την εξυγίανση της Αγροτικής Τράπεζας, αποτελούν το αντικείμενο σύσκεψης στο υπουργείο Οικονομικών που έγινε το βράδυ της Παρασκευής.
Στη σύσκεψη έλαβαν μέρος ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος, Γιώργος Προβόπουλος, ο επικεφαλής του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, Παναγιώτης Θωμόπουλος, και η διοίκηση της ΑΤΕ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η ΑΕΚ ανακοίνωσε τον Ζούμπκοφ έως το 2030 (pic)
- Ο Τραμπ ανακοινώνει ξανά δασμούς σε 60 χώρες – Επικαλείται ως επιχείρημα την… καταναγκαστική εργασία
- Η AEGEAN επενδύει σε ένα πιο βιώσιμο μέλλον
- Γιάννης Παπαμιχαήλ: Πήρε εξιτήριο μετά από νοσηλεία 5 ημερών στο Ασκληπιείο της Βούλας
- Συντριβή στρατιωτικού ελικοπτέρου στην Αγγλία – Νεκρά όλα τα μέλη του πληρώματος [βίντεο]
- «MEGA News Επικαιρότητα» με τη Βελίκα Καραβάλτσιου και το Σαββατοκύριακο
- Εκλογές για τη νέα ηγεσία στον Άρειο Πάγο – Ποιοι ήρθαν πρώτοι σε ψήφους
- Φινλανδία: Άνδρας κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 361 παιδιών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 03.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-benjaminfarren-11727472-1-315x220.jpg)












![Συντριβή στρατιωτικού ελικοπτέρου στην Αγγλία – Νεκρά όλα τα μέλη του πληρώματος [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/Gemini_Generated_Image_eymhixeymhixeymh-315x220.png)









































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442