Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Νικολά Σαρκοζί είχε ο Γιώργος Παπανδρέου
Επικοινωνία με τον Γάλλο πρόεδρο, Νικολά Σαρκοζί, είχε το πρωί της Τετάρτης ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, προκειμένου να τον ενημερώσει για τις διαπραγματεύσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη τα τελευταία 24ωρα για τον σχηματισμό του νέου κυβερνητικού σχήματος.
Επικοινωνία με τον Γάλλο πρόεδρο, Νικολά Σαρκοζί, είχε το πρωί της Τετάρτης ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, προκειμένου να τον ενημερώσει για τις διαπραγματεύσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη τα τελευταία 24ωρα για τον σχηματισμό της νέας κυβέρνησης.
Όπως ανακοινώθηκε από το προεδρικό μέγαρο των Ηλυσίων, ο κ. Παπανδρέου αναφέρθηκε στην «επικείμενη εγκαθίδρυση» μιας νέας κυβέρνησης στην Ελλάδα που θα υποστηρίζεται από την πλειοψηφία και την αντιπολίτευση.
«Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα συνομιλία με τον Έλληνα πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος τον ενημέρωσε για την επικείμενη εγκαθίδρυση μιας νέας κυβέρνησης στην Ελλάδα που θα έχει την υποστήριξη της πλειοψηφίας και της αντιπολίτευσης» αναφέρεται στην ανακοίνωση της προεδρίας.
Κατά την τηλεφωνική αυτή συνομιλία, ο Νικολά Σαρκοζί «χαιρέτισε τη δράση του κ. Παπανδρέου και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την προοπτική να δημιουργηθεί μια κυβέρνηση ευρείας ένωσης, ώστε να επιτραπεί η πλήρης εφαρμογή από την Ελλάδα της συμφωνίας της 27ης Οκτωβρίου» προστίθεται στο κείμενο της ανακοίνωσης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Reuters
- Επεισοδιακή ρεβεγιόν για ζευγάρι – Ξυλοκόπησαν 43χρονο για σεξουαλική παρενόχληση – Τρεις συλλήψεις
- Τα γεύματα του σκύλου σε κάθε στάδιο της ζωής του
- Οι βουλευτίνες της Ιαπωνίας αγωνίζονται για περισσότερες τουαλέτες – Δύο καμπίνες, 73 γυναίκες, μια μεγάλη ουρά
- New Year, New You: Τα gadgets και οι συνήθειες που θα απογειώσουν το 2026
- Kara Robinson: Κατάφερε να ξεφύγει από έναν serial killer και βοήθησε στην εξιχνίαση τριών φόνων του
- Ανόητος ο Πούτιν; Γιατί οι Ρώσοι άφησαν όρθιες τις ενεργειακές υποδομές της Ουκρανίας




