Αποφάσεις τώρα, «διαφορετικά θα ψάχνουμε τα χρήματα» προειδοποιεί ο Βενιζέλος
«Όλα πρέπει να τελειώσουν σήμερα, προέχει η σωτηρία της χώρας, διαφορετικά θα ψάχνουμε τα χρήματα που εξασφαλίσαμε σε μια Ευρώπη που κλυδωνίζεται», τόνισε με ιδιαίτερη έμφαση ο υπουργός Οικονομικών, Ευ.Βενιζέλος, μιλώντας σε δημοσιογράφους μετά τη συνάντησή του με τον πρώην πρόεδρο της Βουλής, Απ.Κακλαμάνης. Καταδεικνύοντας την κρισιμότητα της στιγμής ο υπουργός τόνισε ότι η Ιταλία και η Ισπανία είναι σε κίνδυνο, προσθέτοντας ότι περιμένουν να γίνουν εκλογές στην Ισπανία, να σχηματιστεί κυβέρνηση, και μετά να επιτεθούν.
«Όλα πρέπει να τελειώσουν σήμερα, προέχει η σωτηρία της χώρας, διαφορετικά θα ψάχνουμε τα χρήματα που εξασφαλίσαμε σε μια Ευρώπη που κλυδωνίζεται», τόνισε με ιδιαίτερη έμφαση ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, σε συνομιλία που είχε με δημοσιογράφους μετά την -πέραν της μιάμισης ώρας- συνάντηση που είχε με τον πρώην πρόεδρο της Βουλής, Απόστολο Κακλαμάνη.
Ο κ. Βενιζέλος είπε ότι η Ιταλία και η Ισπανία είναι σε κίνδυνο επισημαίνοντας ότι περιμένουν να γίνουν εκλογές στην Ισπανία, να σχηματιστεί κυβέρνηση και μετά να επιτεθούν.
Ο αντιπρόεδρος και υπουργός Οικονομικών είπε ότι έχει μιλήσει για όλα αυτά «πεντακόσιες φορές» και πολύ ξεκάθαρα, και πρόσθεσε ότι ίσως ποτέ άλλοτε υπουργός Οικονομικών δεν έχει μιλήσει τόσο καθαρά.
Ερωτηθείς για την ΝΔ, ο κ. Βενιζέλος είπε ότι στο μέτρο που ο κ. Σαμαράς κάνει στροφή για την σωτηρία της χώρας, καταλαβαίνω ότι πρέπει να την δικαιολογήσει, αλλά πράττει άριστα και είμαι μαζί του και όχι με όσους αντιδρούν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΒΗΜΑ: Έρχεται την Κυριακή με τον Δ’ τόμο του Ετυμολογικού Λεξικού της Νέας Ελληνικής Γλώσσας του Γ. Μπαμπινιώτη
- Int.: Αυτό το Σάββατο μαζί με ΤΑ ΝΕΑ
- Ο κανονισμός που… στέρησε το Κόπα Άφρικα από τη Σενεγάλη
- Παραδέχθηκε χτύπημα σε κυανόκρανους το Ισραήλ – Ζήτησε συγγνώμη ο IDF
- H2O Εμπιστευτικό: Το «μαγικό» συστατικό για glow-up, zen και αντιγήρανση
- Η Σενεγάλη εξέδωσε ανακοίνωση για την απόφαση της CAF: «Άδικη και άνευ προηγουμένου…»
