Δεν θα συμμετάσχει στο νέο κυβερνητικό σχήμα η Δημοκρατική Αριστερά
«Τη στάση μας για το νέο κυβερνητικό σχήμα, που δεν θα έχει τη δική μας συμμετοχή, θα προσδιορίσουμε με βάση το χρόνο της θητείας του και τις πολιτικές δεσμεύσεις που θα αναλάβει», αναφέρει σε δήλωση του το κρίσιμο βράδυ της Κυριακής ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φ. Κουβέλης
Η Δημοκρατική αριστερά δεν θα συμμετάσχει στη νέα κυβέρνηση.
«Τη στάση μας για το νέο κυβερνητικό σχήμα, που δεν θα έχει τη δική μας συμμετοχή, θα προσδιορίσουμε με βάση το χρόνο της θητείας του και τις πολιτικές δεσμεύσεις που θα αναλάβει», αναφέρει σε δήλωση του το κρίσιμο βράδυ της Κυριακής ο πρόεδρος του κόμματος Φ. Κουβέλης.
«Είχαμε επισημάνει ότι οι εκλογές ήταν η μόνη έντιμη και καθαρή δημοκρατική λύση» αναφέρει ο κ. Κουβέλης και συνεχίζει: «Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ αναζητούν τη «μεταβατική» λύση και το μεταβατικό πρωθυπουργό στο πλαίσιο των δικών τους παλινωδιών, της δικής τους πολιτικής διελκυστίνδας και των δικών τους πολιτικών επιλογών. Εξαντλούν την υπομονή της κοινωνίας».
«Η δική μας ευθύνη», καταλήγει ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, «έναντι της χώρας και της κοινωνίας, βρίσκεται στο περιεχομένο των θέσεων και προτάσεών μας για τη διέξοδο από την κρίση».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Νέα εποχή στο ελληνικό βόλεϊ: Η Novibet μεγάλος χορηγός ονοματοδοσίας της Volley League έως το 2028
- Ανοιχτά ενδεχόμενα για το πολιτικό του μέλλον άφησε ο Κωνσταντινόπουλος – «Νιώθω σίγουρος για αυτό που έκανα»
- Παραλήρημα Θεοχάρη στη Βουλή: «Αφού δεν σας ενδιαφέρει η Ελλάδα γιατί είστε βουλευτής», είπε στον Καζαμία – Χαμός στην Ολομέλεια
- Νέα Αριστερά: Οι ευθύνες της κυβέρνησης είναι τεράστιες για τον αφθώδη πυρετό στη Λέσβο
- Rosalia-Δημήτρης Παπαϊωάννου: Καθηλωτική συμμαχία πεφωτισμένης ποπ – «Ως Αφροδίτη της Μήλου»
- Ανακατασκευάζονται γέφυρες στα Τρίκαλα
