Αλλαγές της τελευταίας στιγμής στο πολυνομοσχέδιο
Αλλαγές... εκ των υστέρων στο πολυνομοσχέδιο που ψηφίστηκε επί της αρχής και επί των άρθρων την περασμένη εβδομάδα έκανε το υπουργείο Οικονομικών, λίγο πριν από την προβλεπόμενη τυπική ψήφισή του επί του συνόλου. Με τη διόρθωση του ψηφισμένου νομοσχεδίου εξαιρούνται από το καθεστώς της εφεδρείας τους υπαλλήλους του ΥΠΕΞ που υπηρετούν στην αλλοδαπή.
Αλλαγές… εκ των υστέρων στο πολυνομοσχέδιο που ψηφίστηκε επί της αρχής και επί των άρθρων την περασμένη εβδομάδα έκανε το υπουργείο Οικονομικών, λίγο πριν από την προβλεπόμενη τυπική ψήφισή του επί του συνόλου.
Με τη διόρθωση του ψηφισμένου νομοσχεδίου εξαιρούνται από το καθεστώς της εφεδρείας τους υπαλλήλους του ΥΠΕΞ που υπηρετούν στην αλλοδαπή.
Ο αναπληρωτής υπουργός κ. Π.Οικονόμου χαρακτήρισε τις αλλαγές «καθαρά νομοτεχνικές» και σημείωσε ότι πρόκειται για παρατήρηση βουλευτών που αν και έγινε αποδεκτή από τον υπουργό κ. Ευ Βενιζέλο, εντούτοις δεν ειπώθηκε ρητά για να καταγραφεί στα πρακτικά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Είμαστε απροστάτευτοι»: Τα πολλαπλά προβλήματα αγροτών και κτηνοτρόφων μέσα από δύο προσωπικές ιστορίες
- Οι αλεπούδες τα τελευταία χρόνια «βολτάρουν» στις κεντρικές πόλεις ακόμα και στην Αθήνα – Πώς εξηγείται;
- Αυστραλία: Στην παραλία Μπόνταϊ ο Ισραηλινός πρόεδρος Χέρτζογκ – Διαμαρτυρίες για την επίσκεψή του
- Γρηγόρης Αργναούτογλου για τον θάνατο της μητέρας του: Παρακαλάς να «φύγει» για να μην τυραννιέται, τότε νιώθεις την απώλεια
- Άρτα: Την ώρα που θήλαζε ένιωσε αδιαθεσία η 35χρονη που πέθανε – Πρόλαβε να πάρει τηλέφωνο τον σύζυγό της
- Ισοκράτης: Η παιδεία ως δύναμη του λόγου (Μέρος ΙΑ’)

