Alapis: Διευκρινίσεις για διοικητικές εξελίξεις
Η εταιρεία Alapis ανακοίνωσε ότι την 4η Οκτωβρίου 2011, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας αποφάσισε στην συνεδρίασή του την ανάκληση του συνόλου των αρμοδιοτήτων και των δικαιωμάτων του Αντιπροέδρου του Δ.Σ. και Διευθύνοντος Συμβούλου της Εταιρείας κ. Νίκου Μουρκογιάννη, όπως αυτά προβλέπονται από τον νόμο και το καταστατικό της Εταιρείας, τα οποία του είχαν ανατεθεί με προηγούμενες αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου, όπως γνωστοποιήθηκε με την από 5 Οκτωβρίου ανακοίνωση της Εταιρείας.
Όπως επισημαίνεται, έκτοτε και εφόσον μέχρι σήμερα ο κ. Μουρκογιάννης δεν έχει παραιτηθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας, έχει την θέση του Αντιπροέδρου, Εκτελεστικού Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου και του Διευθύνοντος Συμβούλου, χωρίς καμία αρμοδιότητα και κανένα δικαίωμα όπως αυτά προβλέπονται από τον νόμο και το καταστατικό της Εταιρείας και ειδικότερα χωρίς δικαίωμα εκπροσώπησης και δέσμευσης της Εταιρείας έναντι τρίτων και χωρίς δικαίωμα υπογραφής.
Διευκρινίζεται, ότι το προαναφερόμενο γεγονός δεν επιφέρει καμία επίπτωση στην Διοίκηση, την εκπροσώπηση και την δέσμευση της Εταιρείας έναντι τρίτων, καθώς το σύνολο αυτών των αρμοδιοτήτων και δικαιωμάτων είχε ανατεθεί δυνάμει της από 3ης Οκτωβρίου 2011 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου και στο εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και Γενικό Διευθυντή Ανασυγκρότησης της Εταιρείας κ. Κωνσταντίνο Αλατζά, από κοινού ή και χωριστά με τον κ. Μουρκογιάννη.
Κατόπιν της ως άνω από 4 Οκτωβρίου 2011 απόφασης του Δ.Σ. περί ανάκλησης αρμοδιοτήτων και δικαιωμάτων του κ. Μουρκογιάννη, μόνο ο κος Κωνσταντίνος Αλατζάς, ασκεί εφεξής αποκλειστικά το σύνολο αυτών των αρμοδιοτήτων και δικαιωμάτων, εκπροσωπώντας και δεσμεύοντας την Εταιρεία υπογράφοντας υπό την εταιρική επωνυμία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιταλία – Ελλάδα 5-12: Χάλκινο το πρώτο μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό για τα χρυσά παιδιά του πόλο!
- Γλυφάδα: «Επικίνδυνος για τον εαυτό του και το περιβάλλον του» – Τι λέει το αποφυλακιστήριο του 46χρονου
- Όλα πανηγύρια είναι: Ο Ματθαίος Γιαννούλης για την απώλεια βάρους, τις συναυλίες και το «Κελί 33»
- Ο Έσε θέλει ένα ακόμα παράσημο, στην «μάχη» του Άμστερνταμ
- Παναθηναϊκός: Η 11άδα για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (pic)
- Χιμένεθ: «Παίξαμε σαν άνδρες και κάναμε λάθη σαν παιδιά – Συγγνώμη από τον κόσμο»


