Επιμένει στο «όχι» για το άρθρο 37 η Λούκα Κατσέλη
Την απόφασή της να καταψηφίσει το άρθρο 37 του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών επανέλαβε και την Τετάρτη η πρώην υπουργός Εργασίας Λούκα Κατσέλη. Διέψευσε ότι συναντήθηκε με τον πρωθυπυργό μετά τη συνεδρίαση της ΚΟ και ενημέρωσε ότι σκοπεύει να καταθέσει τροπολογία που θα αφορά στα εργασιακά.
Την απόφασή της να καταψηφίσει το άρθρο 37 του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών επανέλαβε και την Τετάρτη η πρώην υπουργός Εργασίας Λούκα Κατσέλη.
Συνομιλώντας με δημοσιογράφους στη Βουλή, ανέφερε ότι είναι θέμα αρχής για εκείνη να μην ψηφίσει την διάταξη που παγώνει τις κλαδικές και ότι κατά την ομιλία της στην συνεδρίαση της Πέμπτης θα εξηγήσει ακριβώς τους λόγους που θα καταψηφίσει.
Παράλληλα, η κ. Κατσέλη διέψευσε τις πληροφορίες που έκαναν λόγο για συνάντηση της με τον πρωθυπουργό αμέσως μετά τη συνεδρίαση της ΚΟ την Τρίτη.
Τέλος, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ανέφερε ότι σκοπεύει μαζί με άλλους συναδέλφους της από το ΠΑΣΟΚ να καταθέσει τροπολογία που θα αφορά στα εργασιακά και η οποία ελπίζει να γίνει δεκτή από το οικονομικό επιτελείο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Απώλεια κιλών: Γιατί ο σκύλος σας χάνει μύες και πώς η διατροφή συμβάλλει στην υγεία του
- «Κρύβεται» ο Τζαβέλας από τον έλεγχο της Βουλής – Η επιστολή του – Παρουσία Ανδρουλάκη η συνεδρίαση
- Έμπολα: «Μας βασανίσει» – Φόβος στην ανατολική πλευρά της Δημοκρατίας του Κονγκό, εξαπλώνεται η επιδημία
- Αγκαλιές, δάκρυα και «τρελά» πανηγύρια μετά την ισοπαλία της Σίτι – Απίθανες στιγμές στο προπονητικό κέντρο της Άρσεναλ
- Αφθώδης πυρετός στη Λέσβο: Προανάκριση για τις ανεξέλεγκτες ταφές ζώων – «Κανένας δεν έδινε σημασία πριν από δύο μήνες»
- Οσμή αερίου στα νότια προάστια: Αυτά είναι τα τρία σενάρια για την προέλευσή της
- Αγορά Ακινήτου σήμερα: Το μοντέλο συμβουλευτικής που μας καθοδηγεί στο κατάλληλο χρηματοδοτικό πρόγραμμα
- Taste Atlas: Ποιο ελληνικό τυρί είναι το καλύτερο στον κόσμο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 20.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/hari-nandakumar-AusHcg-Sxc-unsplash-1-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442