Πάντως, αντ' αυτού (του αρχηγού), «έφαγα τη σφαίρα» και «κώδικα τιμής», που θα σπάσει ο ιστορικός του μέλλοντος, συναντάμε στην Κόζα Νόστρα, όχι σε «υποθέσεις ιδιωτών» στη Δημοκρατία
Επαρκές οξυγόνο για τις αδύναμες χώρες του ευρώ ζητούν οι ΗΠΑ
Την άποψη ότι οι Ευρωπαίοι ηγέτες πρέπει να κάνουν περισσότερα από τη σχεδιαζόμενη ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, για να αντιμετωπίσουν την κρίση χρέους, εξέφρασε ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Τίμοθι Γκάιτνερ, σε συνέντευξη που έδωσε στην τηλεόραση του Bloomberg. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι Ευρωπαίοι αναγνωρίζουν ότι πρέπει να διαμορφώσουν μία πιο ουσιαστική και πιο ισχυρή απάντηση, για να επιτύχουν τους στόχους τους, που είναι να βοηθήσουν τις χώρες να κάνουν μεταρρυθμίσεις, έχοντας εξασφαλίσει επαρκές οξυγόνο, για να τις φέρουν σε πέρας.
Την άποψη ότι οι Ευρωπαίοι ηγέτες πρέπει να κάνουν περισσότερα από τη σχεδιαζόμενη ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, για να αντιμετωπίσουν την κρίση χρέους, εξέφρασε ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Τίμοθι Γκάιτνερ, σε συνέντευξη που έδωσε στην τηλεόραση του Bloomberg.
«Το πιο σημαντικό είναι ότι πρέπει να διασφαλίσουν τη δυνατότητα δανεισμού με ανεκτά επιτόκια για τις μεγαλύτερες οικονομίες της Ευρώπης, οι οποίες βρίσκονται τώρα υπό πίεση» δήλωσε, προσθέτοντας πως η κρίση χρέους της Ευρώπης πλήττει την αμερικανική οικονομία.
«Οι ΗΠΑ πρέπει να κάνουν ό,τι μπορούν, για να αυξήσουν την πιθανότητα ότι η Ευρώπη θα κινηθεί όσο επιθετικά χρειάζεται» τόνισε χαρακτηριστικά, λέγοντας πως οι Ευρωπαίοι κινούνται, αλλά έχουν ακόμη δρόμο να διανύσουν.
«Είδατε τον πρόεδρο της Γαλλίας και την καγκελάριο της Γερμανίας να κάνουν κάποιες πολλά υποσχόμενες και πολύ ενθαρρυντικές δηλώσεις. Οι Ευρωπαίοι αναγνωρίζουν ότι πρέπει να διαμορφώσουν μία πιο ουσιαστική και πιο ισχυρή απάντηση για να επιτύχουν τους στόχους τους, που είναι να βοηθήσουν τις χώρες να κάνουν μεταρρυθμίσεις, έχοντας εξασφαλίσει επαρκές οξυγόνο για να τις φέρουν σε πέρας» σημείωσε.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!