Αποδοκιμασίες για τον Π.Κουκουλόπουλο και βουλευτή της ΝΔ στην Κοζάνη
Τον υφυπουργό Εσωτερικών Πάρι Κουκουλόπουλο και το βουλευτή της ΝΔ Γιώργο Κασαπίδη αποδοκίμασαν πολίτες της Κοζάνης, λίγο πριν την παρέλαση για την 99η επέτειο απελευθέρωσης της πόλης.
Τον υφυπουργό Εσωτερικών Πάρι Κουκουλόπουλο και το βουλευτή της ΝΔ Γιώργο Κασαπίδη αποδοκίμασαν πολίτες της Κοζάνης, λίγο πριν την παρέλαση για την 99η επέτειο απελευθέρωσης της πόλης.
Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, μικρή ομάδα πολιτών, που ήταν απέναντι από την εξέδρα των επισήμων, διαμαρτυρήθηκε στον υφυπουργό για την πολιτική του Μνημονίου και στο βουλευτή της ΝΔ για την εργασιακή εφεδρεία.
Αστυνομική δύναμη, τους απομάκρυνε από το συγκεκριμένο σημείο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πόλεμος Ιράν: Ποιες ριζικές αλλαγές θα επιφέρει στο παγκόσμιο ενεργειακό σύστημα
- Γιατί το Netflix στρέφει το streaming προς την παραδοσιακή TV
- Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης 2-0: Κατέκτησε το 29ο πρωτάθλημα στην ιστορία της η «Μπάρτσα»!
- Γιορτή σήμερα 11 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 11.05.2026]
- Μίλαν-Αταλάντα 2-3: «Κραχ» των γηπεδούχων και κίνδυνος να χάσει το Champions League
- Σεισμός τώρα στην Κω
- 6G: Μάχη για δύο στην κούρσα – Οι δύο υπερδυνάμεις που ανταγωνίζονται
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 11.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/francisco-moreno-U8kQFsu9vzw-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442