
Στο 4,86% το επιτόκιο στη δημοπρασία των 6μηνων εντόκων γραμματίων
Μικρή αύξηση στο 4,86% σημείωσε το επιτόκιο στη δημοπρασία των εντόκων γραμματίων διάρκειας 26 εβδομάδων, που έγινε την Τρίτη. Συνολικά αντλήθηκαν κεφάλαια ύψους 1,3 δισ. ευρώ.
Μικρή αύξηση στο 4,86% σημείωσε το επιτόκιο στη δημοπρασία των εντόκων γραμματίων διάρκειας 26 εβδομάδων, που έγινε την Τρίτη.
Συνολικά, αντλήθηκαν κεφάλαια ύψους 1,3 δισ. ευρώ.
Στην προηγούμενη αντίστοιχη δημοπρασια, στις 6 Σεπτεμβρίου, το επιτόκιο είχε διαμορφωθεί στο 4,80%.
Ο συντελεστής κάλυψης της έκδοσης ήταν 2,73 φορές, από 3,02 στις 6 Σεπτεμβρίου.
Η δημοπρασία πραγματοποιήθηκε μέσω των Βασικών Διαπραγματευτών Αγοράς (Primary Dealers), και η ημερομηνία διακανονισμού είναι η Παρασκευή 14 Οκτωβρίου.
Όπως ανακοινώθηκε από τον Οργανισμό Διαχεςίρισης Δημοσίου χρέους, έγιναν δεκτές προσφορές μέχρι του ύψους του δημοπρατηθέντος ποσού, καθώς και μη ανταγωνιστικές προσφορές ύψους 300 εκατ. ευρώ.
Σύμφωνα με τον Κανονισμό Λειτουργίας των Βασικών Διαπραγματευτών Αγοράς, μπορούν να υποβληθούν επιπλέον μη ανταγωνιστικές προσφορές ύψους 30% επί του δημοπρατούμενου ποσού, έως την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αποκάλυψη του πρώην GM της Αρμάνι Μιλάνο: «Είχαμε συμφωνήσει με Ντόρσεϊ και Μιλουτίνοφ»
- Σε θανάτωση θα οδηγηθούν 80 από τους διαβόητους «ιπποπόταμους του Εσκομπάρ» στην Κολομβία
- Meteo: Η αφρικανική σκόνη ήρθε και θα μείνει – Πότε αναμένονται λασποβροχές – Οι περιοχές που θα επηρεαστούν
- Ντόλι Πάρτον για Πρόεδρος: Θρίαμβος ως πρόσωπο κοινής αποδοχής με 65% – «Εκθρόνισε τον Ομπάμα»
- Χυδαιότητες με φτηνό σόου από τη Λατινοπούλου – Άρχισε να βιντεοσκοπεί δημοσιογράφους για να επιτεθεί στην Κωνσταντοπούλου
- Κύπελλο Ελλάδος Betsson: Με «νεκρές ζώνες» ο τελικός στο Πανθεσσαλικό


