Ερώτηση ΝΔ στον πρωθυπουργό για τη «βάναυση συμπεριφορά» έναντι των αποστράτων
Για «βάναυση και απαξιωτική συμπεριφορά» σε βάρος των απόστρατων αξιωματικών κατηγορεί την κυβέρνηση ο βουλευτής της ΝΔ, Μ.Κεφαλογιάννης, σε επίκαιρη προς τον πρωθυπουργό. Ο βουλευτής επικαλείται «περιφρονητικές δηλώσεις» του υπουργού Πάνου Μπεγλίτη στη Βουλή, αλλά και την «παράταξη σιδηρόφρακτων δυνάμεων καταστολής» στην είσοδο του ΓΕΕΘΑ, την άρνηση του κ. Μπεγλίτη να τους δεχθεί, όπως και τη μείωση των συντάξεων.
Για «βάναυση και απαξιωτική συμπεριφορά» σε βάρος των Ελλήνων απόστρατων αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων, κατηγορεί την κυβέρνηση ο βουλευτής της ΝΔ, Μ. Κεφαλογιάννης, σε επίκαιρη προς τον πρωθυπουργό που κατέθεσε στη Βουλή.
Ο κ. Κεφαλογιάννης επικαλείται «περιφρονητικές δηλώσεις» του υπουργού Πάνου Μπεγλίτη στη Βουλή, αλλά και την «παράταξη σιδηρόφρακτων δυνάμεων καταστολής» στην είσοδο του ΓΕΕΘΑ, την άρνηση του κ. Μπεγλίτη να τους δεχθεί, όπως και τη μείωση των συντάξεων.
Ο βουλευτής ρωτά τον πρωθυπουργό, για ποιο λόγο η κυβέρνηση συντηρεί εχθρικό κλίμα προς τους απόστρατους και απαξία προς τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, σε μία περίοδο που διαδραματίζονται κρίσιμα γεγονότα στη νοτιοανατολική Μεσόγειο για την εκμετάλλευση κοιτασμάτων φυσικού αερίου;
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Netflix εξαγόρασε το μεγαλύτερο τμήμα της Warner για 72 δισ. δολάρια
- Ακίνητα: Οι αλλαγές στον ΕΝΦΙΑ – Ποιοι θα πληρώσουν περισσότερο και ποιοι λιγότερο το 2026
- Stoiximan GBL: Ανακοινώθηκε αλλαγή ώρας για έξι αγώνες
- Ηλιάνα Μαυρομάτη: Τι αποκαλύπτει για τον ρόλο της Μιρέλλας στη σειρά του MEGA «Μια νύχτα μόνο»
- Βίντεο με την εξέλιξη της κακοκαιρίας Byron – Μέχρι πότε θα κρατήσουν οι καταιγίδες στην Αττική
- Νέα απάτη εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ εις βάρος του ΕΟΠΥΥ – Τρεις συλλήψεις για εικονικές συνταγογραφήσεις