
Η Microsoft (ξανα)σκέφτεται να εξαγοράσει την Yahoo
Τρία χρόνια μετά την τελευταία αποτυχημένη προσπάθεια, η Microsoft εξετάζει το ενδεχόμενο να καταθέσει αίτημα εξαγοράς της Yahoo! αποκαλύπτει το Reuters επικαλούμενο πηγές κοντά στην υπόθεση. Ωστόσο, στο εσωτερικό της εταιρείας υπάρχουν διαφωνίες για το αν πρέπει να επιδιώξει και πάλι να εξαγοράσει την Yahoo! μετά την αδιέξοδη προσπάθεια του 2008.
Τρία χρόνια μετά την τελευταία αποτυχημένη προσπάθεια, η Microsoft εξετάζει το ενδεχόμενο να καταθέσει αίτημα εξαγοράς της Yahoo! αποκαλύπτει το Reuters επικαλούμενο πηγές κοντά στην υπόθεση.
Το δημοσίευμα επισημαίνει ακόμα ότι η Microsoft μπορεί να αναζητήσει και συνεργάτη σε αυτή την προσπάθεια, αν και δεν αναφέρει ποιος θα είναι αυτός.
Επιπλέον, πάντα κατά το Reuters που μεταφέρει δηλώσεις υψηλόβαθμου στελέχους της Microsoft, δεν υπάρχει ακόμη απόφαση και ότι μπορεί να μην κατατεθεί πρόταση.
Στο εσωτερικό της εταιρείας υπάρχουν διαφωνίες για το αν πρέπει να επιδιώξει και πάλι να εξαγοράσει την Yahoo! μετά την αδιέξοδη προσπάθεια του 2008.
Το Yahoo!, η αξία του οποίου φτάνει τα 18 δισεκατομμύρια δολάρια, αναζητά αγοραστές καθώς βρίσκεται σε μία παρατεταμένη περίοδο συρρίκνωσης και κλεισίματος ή πώλησης ζημιογόνων ή ελάχιστα δημοφιλών υπηρεσιών.
Η Microsoft και το Yahoo! Δεν σχολίασαν το δημοσίευμα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Λ.Δ Κονγκό αιφνιδίασε την Αγγλία: 1-0 στο 8′ με τον Τσιπένγκα (vid)
- Βενεζουέλα: Τέσσερις αστυνομικοί συνελήφθησαν για λεηλασίες – Βίντεο με το πλήθος να τους κυνηγά
- ΑΕΚ: Παραμένει στα κιτρινόμαυρα ο Φίζελ
- Θεσσαλονίκη: Πέθανε η μητέρα του στελέχους της ΝΔ Αφροδίτης Νέστορα, μετά την εμπρηστική επίθεση
- Πώς δρούσε η σπείρα που έκανε διαρρήξεις και απάτες παριστάνοντας υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ και της εφορίας – 8 συλλήψεις
- Μπορεί μια ταινία τρόμου να προκαλέσει μετατραυματικό στρες;

