Την Πέμπτη η συνεδρίαση για Αστέρα, ΟΦΗ και Θρασύβουλο
Την ερχόμενη Πέμπτη (6/10) στις 12 το μεσημέρι, θα συνεδριάσει η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ προκειμένου να συζητήσει τις εφέσεις που εκκρεμούν.
Την ερχόμενη Πέμπτη (6/10) στις 12 το μεσημέρι, θα συνεδριάσει η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ προκειμένου να συζητήσει τις εφέσεις που εκκρεμούν.
Συγκεκριμένα θα εξεταστούν:
– Η έφεση της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης και του προέδρου της, Γιώργου Μποροβήλου, κατά της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκα (30-9-2011).
– Η έφεση του ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα Α. Φάκου κατά της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής τις Σούπερ Λίγκα για την ΠΑΕ ΟΦΗ, τον μεγαλομέτοχό της Ηρακλή Νυχτάρη και τον πρόεδρό της Νίκο Μαχλά (30-9-2011).
– Η έφεση του ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα Εμ. Αντανακάκη κατά της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ένωσης Β’ και Γ’ Εθνικής για την ΠΑΕ Θρασύβουλος, τον πρόεδρό της Ιωάννη Ρόδη και τους διαιτητές Αλεξ. Δημητρόπουλο, Δημ. Βερρη και Παν. Κουτσουμπού (29-9-2011).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Έβερτον – Μάντσεστερ Σίτι 3-3: Δεν κέρδισε, αλλά έφυγε χαρούμενη σε απίθανο ματς
- Το συγκινητικό αντίο του Πολονάρα στο μπάσκετ: «Να με θυμάστε γι’ αυτό που ήμουν»
- Ρώμη: Δύσβατος ο δρόμος της Σάκκαρη
- Ο Φάμπρεγκας δεν σκέφτεται (ακόμα) την Πρέμιερ Λιγκ
- Η κλήρωση για το τουρνουά της Ρώμης: Με Μαχάτς στον πρώτο γύρο ο Τσιτσιπάς (vid)
- Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 3-2: Μια «ανάσα» από το πρωτάθλημα οι «πράσινοι» με ανατροπή (vid)
- LIVE: Έβερτον – Μάντσεστερ Σίτι
- Μαρκ Ίτον: Πώς μια πεντάλεπτη κουβέντα με τον θρυλικό Γουίλτ Τσάμπερλεν οδήγησε σε μια καριέρα 12 ετών στο NBA
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 05.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-alejandro-de-roa-649065356-28057031-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442