Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Τότεναμ έχει μπει ο Ελντιν Γιακούποβιτς, όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Daily Mail».
Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ η αγγλική ομάδα ενδιαφέρεται για τον Γιακούποβιτς, ο οποίος θα μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό Βόλου, λόγω του υποβιβασμού της θεσσαλικής ομάδας.
Η ομάδα του Λονδίνου θέλει τον Γιακούποβιτς, ως εναλλακτική λύση για τη θέση κάτω από τα δοκάρια, καθώς ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας, Εουρέλιο Γκόμες, δήλωσε πως θέλει να φύγει από το «Γουάιτ Χαρτ Λέιν».
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Μετά την Αρμάνι Μιλάνο στη Euroleague, η πόλη αναμένεται να έχει εκπροσώπηση και στο νέο πρότζεκτ του NBA Europe, με τη συμμετοχή της... ποδοσφαιρικής Μίλαν.
Εμμανουήλ Καραλής και Ελίνα Τζένγκο ξεκινούν τις θερινές υποχρεώσεις τους σε Κίνα και Ιαπωνία, αντίστοιχα, ενώ εντός συνόρων κάνει την πρεμιέρα του και ο Μίλτος Τεντόγλου.