
Πυρκαγιά σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα – Απεγκλωβίστηκαν τρία άτομα
Στις φλόγες τυλίχτηκε γύρω στις 10 το πρωί της Τετάρτης διαμέρισμα στο ισόγειο πολυκατοικίας στην Καλλιθέα, στη συμβολή των οδών Μενελάου και Δοϊράνης. Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ ολοκληρώθηκε και η επιχείρηση απεγκλωβισμού τριών ατόμων. Μία ηλικιωμένη γυναίκα έχει υποστεί εγκαύματα, ενώ άλλοι δύο ένοικοι της πολυκατοικίας αντιμετωπίζουν αναπνευστικά προβλήματα.
Στις φλόγες τυλίχτηκε γύρω στις 10 το πρωί της Τετάρτης διαμέρισμα ισογείου σε πολυκατοικία στην Καλλιθέα, στη συμβολή των οδών Μενελάου και Δοϊράνης.
Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ ολοκληρώθηκε και η επιχείρηση απεγκλωβισμού μίας ηλικιωμένης γυναίκας η οποία βρισκόταν στο μπαλκόνι του πρώτου ορόφου, καθώς και δύο ακόμη ενοίκων.
Η γυναίκα έχει υποστεί εγκαύματα, ενώ άλλοι δύο ένοικοι της πολυκατοικίας αντιμετωπίζουν αναπνευστικά προβλήματα.
Στο σημείο έφτασαν πέντε οχήματα της Πυροσβεστικής με 15 πυροσβέστες.
Άγνωστη παραμένει μέχρι στιγμής η αιτία της πυρκαγιάς.
Όλοι οι τραυματίες νοσηλεύονται εκτός κινδύνου, σύμφωνα με την Πυροσβεστική.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Επίσημο: Νέος προπονητής της Ντουμπάι BC ο Σέκουλιτς
- Γερμανία: Σε εξέλιξη 48ωρη απεργία των πιλότων της Lufthansa
- Επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα – Πού υπάρχουν προβλήματα
- Scorpions: Η βραδιά που ερμήνευσαν Μαρινέλλα σε συναυλία τους στην Αθήνα
- Θεσσαλονίκη: Κατασχέθηκαν 20 κιλά κάνναβης και ένα κιλό κοκαΐνης – Μία σύλληψη
- Δούκας για ήττα Όρμπαν: Κανένα καθεστώς που εργαλειοποιεί το κράτος δικαίου δεν είναι αήττητο


