Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Οι Γάλλοι μας επέλεξαν, θα δούμε αν έπραξαν σωστά» είπε ο Ζούρος

«Οι Γάλλοι μας επέλεξαν, θα δούμε αν έπραξαν σωστά» είπε ο Ζούρος

Μετά το Αλίτους και το Βίλνιους, η Ελλάδα βρίσκεται στο πλέον στο Κάουνας για την 3η φάση του Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας, όπου την Πέμπτη (18:00) θα αντιμετωπίσει την Γαλλία στα προημιτελικά. Ο Ηλίας Ζούρος τόνισε κατά την αναχώρηση της Εθνικής για το Κάουνας, ότι η ομάδα θα δώσει το καλύτερο που μπορεί απέναντι στους Τρικολόρ, ενώ εξέφρασε την άποψη ότι οι Γάλλοι επέλεξαν να χάσουν από την Ισπανία για να παίξουν με την Ελλάδα, τονίζοντας ότι «θα δούμε αν έπραξαν σωστά...». Δείτε το μεγάλο αφιέρωμα του sports.in.gr στο Ευρωμπάσκετ αλλά και το blog του Αργύρη Πεδουλάκη.

Μετά το Αλίτους και το Βίλνιους, η Ελλάδα βρίσκεται στο πλέον στο Κάουνας για την 3η φάση του Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας, όπου την Πέμπτη (18:00) θα αντιμετωπίσει την Γαλλία στα προημιτελικά. Ο Ηλίας Ζούρος τόνισε κατά την αναχώρηση της Εθνικής για το Κάουνας, ότι η ομάδα θα δώσει το καλύτερο που μπορεί απέναντι στους Τρικολόρ, ενώ εξέφρασε την άποψη ότι οι Γάλλοι επέλεξαν να χάσουν από την Ισπανία για να παίξουν με την Ελλάδα, τονίζοντας ότι «θα δούμε αν έπραξαν σωστά…».

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τα παιδιά. Πριν ξεκινήσουμε, λίγοι πίστευαν πως θα φτάναμε στο Κάουνας. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου, γιατί είμαστε στην οκτάδα, τη στιγμή που έχουν μείνει εκτός προημιτελικών ομάδες όπως η Τουρκία, που είναι δευτεραθλήτρια κόσμου, η Γερμανία και η Κροατία», τόνισε αρχικά ο 45χρονος προπονητής.

Για τον αγώνα της Πέμπτης: «Τώρα έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι απέναντι σε μία δυνατή ομάδα σαν τη Γαλλία. Οι παίκτες μου θα τα δώσουν όλα. Είμαι σίγουρος γι’ αυτό, γιατί είναι πραγματικοί μαχητές και είμαι περήφανος που συνεργάζομαι μαζί τους. Υποσχόμαστε στους Έλληνες φιλάθλους να δώσουμε και την ψυχή μας στο γήπεδο.

»Είμαστε σε καλό δρόμο για το ματς της Πέμπτης. Έχουμε δουλέψει ήδη αρκετά κομμάτια γι’ αυτό το παιχνίδι και θα συνεχίσουμε σήμερα και τις επόμενες ημέρες. Επαναλαμβάνω, έστω κι αν γίνομαι κουραστικός, πως όλα ξεκινούν από την άμυνα. Θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε αυτό το κομμάτι και μόνο αν έχουμε καλή απόδοση στην άμυνα θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Τέλος, σχολιάζοντας την ήττα της Γαλλίας από την Ισπανία:
«Εμείς έχουμε σαν αρχή να μη διαλέγουμε αντιπάλους. Οι Γάλλοι, όπως φάνηκε από τον αγώνα της Κυριακής απέναντι στην Ισπανία, επέλεξαν να παίξουν με μας. Θα δούμε αν έπραξαν σωστά ή όχι».

Δείτε το μεγάλο αφιέρωμα του sports.in.gr στο Ευρωμπάσκετ αλλά και το blog του Αργύρη Πεδουλάκη.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024