
Εξαφάνιση ηλικιωμένου: Μπορείτε να βοηθήσετε
Silver Alert εκπέμπει η μη κυβερνητική οργάνωση Γραμμή ζωής, με αφορμή την εξαφάνιση του 87χρονου Βασίλειου Κοντομπάση, μόνιμου κάτοικου Ελευσίνας, Αττικής.
Ο ηλικιωμένος εξαφανίστηκε στις 9 Σεπτεμβρίου 2011, από την Ελευσίνα. Έχει ύψος 1.64μ, μάτια καστάνα και είναι αδύνατος. Την ημέρα που χάθηκαν τα ίχνη του φορούσε τζην παντελόνι, γαλάζιο πουκάμισο και μαύρα μποτάκια. Πάσχει από γεροντική άνοια.
Όποιος γνωρίζει οτιδήποτε παρακαλείται να τηλεφωνήσει στην Άμεσο Δράση (100) ή στην εθνική τηλεφωνική γραμμή για ηλικιωμένους SOS 10-65.
health.in.gr
- Το NBA στον… αστερισμό του Αντετοκούνμπο: Οι Χιτ φαβορί για την απόκτησή του (pic)
- Θεσσαλονίκη: Αναστέλλονται δρομολόγια για τρένα από και προς Σέρρες – Πώς θα εξυπηρετούνται οι επιβάτες
- Κίνηση: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός και το λιμάνι του Πειραιά
- «Γάτες με φράντζες»: Μια διαφορετική performance στο Red Jasper Cabaret Theatre
- Απαγόρευση social media σε ανηλίκους: Η βασική «φωνή» αντίθεσης απέναντι στις καθολικές απαγορεύσεις
- ΣΥΡΙΖΑ καλεί ΠΑΣΟΚ για μομφή στον Μητσοτάκη – Το τριήμερο σφυροκόπημα και το ρίσκο της γαλάζιας συσπείρωσης


