Διαμαρτυρία «αγανακτισμένων» κατά του Φώτη Κουβέλη στη Θεσσαλονίκη
Μικρή ομάδα «αγανακτισμένων» της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε διαμαρτυρία κατά του προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτη Κουβέλη, στη διάρκεια συνεστίασης μελών και φίλων του κόμματος, το βράδυ της Δευτέρας, σε ταβέρνα στην πλατεία Ναυαρίνου.
Μικρή ομάδα «αγανακτισμένων» της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε διαμαρτυρία κατά του προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτη Κουβέλη, στη διάρκεια συνεστίασης μελών και φίλων του κόμματος, το βράδυ της Δευτέρας, σε ταβέρνα στην πλατεία Ναυαρίνου.
Κρατώντας πανό, φώναξαν συνθήματα κατά του μνημονίου και του κ. Κουβέλη, όπως «Φώτη Κουβέλη φύγε από δω, στην πόλη μας δεν θέλουμε κανέναν αρχηγό», «έξω από τη Θεσσαλονίκη του ΠΑΣΟΚ το δεκανίκι».
Ο Φ. Κουβέλης είχε αποχωρήσει ελάχιστα λεπτά πριν. Οι διαμαρτυρόμενοι υποστηρίζουν ότι τον «έδιωξαν», ενώ στελέχη της Δημοκρατικής Αριστεράς επισημαίνουν ότι ο πρόεδρος του κόμματος έφυγε για προγραμματισμένη εμφάνιση στην ΕΤ-3 και επέστρεψε αργότερα.
Τα ίδια στελέχη της Δημοκρατικής Αριστεράς καλούν τους «αγανακτισμένους» να πάρουν θέση για το περιστατικό, λέγοντας ότι αποκτά διαστάσεις αντικοινοβουλευτισμού και δεν πρόκειται να σταματήσουν την πολιτική τους δραστηριότητα.
Επίσης, ζητούν να πάρουν θέση και τα κόμματα που λένε ότι συνομιλούν με τους «αγανακτισμένους», ενώ δηλώνουν πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρέπει να αισθάνεται υπερήφανος που λέει ότι συνομιλεί μαζί τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Νίκος Χριστοδουλίδης: Η Ουάσιγκτον επενδύει στην Τριμερή Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ
- Λούβρο: «Στατιστικά αναπόφευκτο» το ενδεχόμενο απάτης, υποστήριξε διοικητικό στέλεχος του μουσείου
- Έρευνα: Δύο ώρες στα social media σε φέρνουν πιο κοντά στη μοναξιά
- Η Τζένιφερ Γκάρνερ επιβεβαιώνει ότι οι προσλήψεις στη CIA αυξήθηκαν μετά το «Alias»
- Τετραήμερη εργασία; Η Τεχνητή Νοημοσύνη υπόσχεται ένα καλύτερο μέλλον – Απλά όχι για τους εργαζόμενους…
- Διαβρωμένοι θεσμοί, διακοσμητικοί οργανισμοί – Ο νόμος της ζούγκλας σε έναν πλανήτη που φλέγεται




