Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) έληξε το φιλικό της Λάρισας με τον Αετό Σκύδρας, ο οποίος αγωνίζεται στην Football League 2. Οι «βυσσινί» δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ με τους Σαϊτιώτη (15', 24'), Νεμπεγλέρα (23'), Χασομέρη (25') και Σιατραβάνη (29') αλλά έπεσαν πάνω στον εντυπωσιακό γκολκίπερ των γηπεδούχων Αποστόλου.
Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) ολοκληρώθηκε το φιλικό της ΑΕΛ στην Σκύδρα με αντίπαλο τον τοπικό Αετό, ο οποίος αγωνίζεται στην Football League 2.
Οι «βυσσινί» δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ με τους Σαϊτιώτη (15′, 24′), Νεμπεγλέρα (23′), Χασομέρη (25′) και Σιατραβάνη (29′) αλλά έπεσαν πάνω στον εντυπωσιακό γκολκίπερ των γηπεδούχων Αποστόλου.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κρις Κόουλμαν έδωσε χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν είχαν αγωνιστεί πολύ στα προηγούμενα φιλικά, με το 0-0 να μένει μέχρι το τέλος.
Ο Σαϊτιώτης αποχώρησε με πρόβλημα στον δικέφαλο, ενώ το επόμενο φιλικό για την ΑΕΛ είναι στις 17 Σεπτεμβρίου με την ΑΕΛ Καλλονής στην Λάρισα.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!