Ταλαιπωρία για τους επιβάτες του ΗΣΑΠ – Οι συρμοί περνούν κάθε μισή ώρα
Μεγάλη ταλαιπωρία αντιμετωπίζουν όσοι μετακινούνται με τον Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο το πρωί της Παρασκευής, καθώς οι συρμοί διέρχονται ανά μισή ώρα από τους σταθμούς, ενώ στα εκδοτήρια εισιτηρίων δεν υπάρχουν υπάλληλοι. Οι εργαζόμενοι στον ΗΣΑΠ αποδίδουν το πρόβλημα στις 144 μετατάξεις που έκανε η κυβέρνηση σήμερα.
Μεγάλη ταλαιπωρία αντιμετωπίζουν όσοι μετακινούνται με τον Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο το πρωί της Παρασκευής, καθώς οι συρμοί διέρχονται ανά μισή ώρα από τους σταθμούς, ενώ στα εκδοτήρια εισιτηρίων δεν υπάρχουν υπάλληλοι.
Οι εργαζόμενοι στον ΗΣΑΠ αποδίδουν το πρόβλημα στις 144 μετατάξεις που έκανε η κυβέρνηση σήμερα.
Μιλώντας στο ΣΚΑΪ το μέλος της Ένωσης Εργαζομένων ΗΣΑΠ, Λευτέρης Ρενιέρης, δήλωσε πως το πρόβλημα δημιουργήθηκε επειδή μετατάχθηκαν στο υπουργείο Πολιτισμού ως αρχαιοφύλακες 144 εξειδικευμένοι υπάλληλοι στους συρμούς του Ηλεκτρικού, στα Σταθμαρχεία, τα εκδοτήρια εισιτηρίων και άλλες υπηρεσίες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συνάντηση αστέρων: Ο Μέσι έκανε δώρο τη φανέλα του στον Μπάτζιο (pic)
- Θεσσαλονίκη: 35χρονος έκαψε το αυτοκίνητο της γυναίκας του αδελφού του
- Τέλος οι εβδομαδιαίες προγνώσεις καιρού από την ΕΜΥ – Ποιος ο λόγος, η αιχμηρή ανάρτηση Κολυδά
- Γεραπετρίτης: Βλέπει «νίκες» στην εξωτερική πολιτική – Τι είπε για F 35 και casus belli
- Πώς αντέδρασε ο προπονητής της Νορβηγίας για τη spider-cam: «Η μπάλα πέφτει ευθεία από τον ουρανό» (vid)
- Άτυπη οικονομία: Εργαζόμενοι χωρίς δικαιώματα και προστασία – Πρωτιά της Ελλάδας
- Γιατί η Σοσάνα Ζούμποφ θεωρεί ότι η τεχνητή νοημοσύνη απειλεί τη δημοκρατία;
- Ασπρόπυργος: Πέθανε ένας από τους τρεις πολυεγκαυματίες από τη φωτιά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-__U6tHlaapI-unsplash-315x220.jpg)




















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442