Με απώλειες έκλεισε η Wall Street, κέρδη στην Ευρώπη την Πέμπτη
Μεικτή εικόνα παρουσίασαν για άλλη μία ημέρα οι αγορές σε ΗΠΑ και Ευρώπη με τη Wall Street να γράφει ζημιές αλλά την Ευρώπη να παρουσιάζει περιορισμένα κέρδη.
Μεικτή εικόνα παρουσίασαν για άλλη μία ημέρα οι αγορές σε ΗΠΑ και Ευρώπη με τη Wall Stret να γράφει ζημιές αλλά την Ευρώπη να παρουσιάζει περιορισμένα κέρδη.
Παρά το θετικό ξεκίνημα, ο Dow Jones έκλεισε με πτώση 1,04% στις 11.295,81 μονάδες ενώ ο Standard and Poor’s 500 υποχώρησε 1,06% στις 1.185,90 μονάδες.
Ο δείκτης εταιρειών τεχνολογίας Nasdaq υποχώρησε 0,78% και έκλεισε στις 2.529,14μονάδες.
Κέρδη 0,40% αποκόμισε ο FTSE100 στο Λονδίνο που διαμορφώθηκε στις 5.340,38 μονάδες. Περιορισμένα ήταν τα κέρδη (+0,05%) του DAX στη Φρανκφούρτη που έκλεισε στις 5.408,46 μονάδες.
Στο Παρίσι ο CAC40 ενισχύθηκε 0,41% για να κλείσει στις 3.085,83 μονάδες ενώ ο SMI στη Ζυρίχη ενισχύθηκε 0,50% μέχρι τις 5.528,91 μονάδες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το 30% που λείπει: Πώς η κατάρρευση των γεννήσεων τινάζει στον αέρα την αγορά εργασίας
- Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης στόχευσαν ισραηλινό μαχητικό F-16 – «Δεν υπέστη ζημιά», απαντά το Τελ Αβίβ
- Νέο βίντεο από το τροχαίο δυστύχημα μπροστά από τη Βουλή – Τα δραματικά λεπτά που ακολούθησαν μετά την φονική σύγκρουση
- Νικηφόρα έκλεισε τη σεζόν ο Πανιώνιος (3-0), «άλμα» παραμονής η Ελλάς Σύρου (1-0)
- Ήλιος, θάλασσα, τέχνη και σεξ – Όταν ο Πικάσο και η Λι Μίλερ πήγαν διακοπές υπό τη σκιά του φασισμού
- Αστυνομικός για το τροχαίο στη Βουλή: Ακολουθούσα ύποπτο όχημα – Αρνούμαι την κατηγορία θανατηφόρας επικίνδυνης οδήγησης
