Ξύλο και εισβολή οπαδών στο… φιλικό του Πανιωνίου με την Παναχαϊκή
Ο τίτλος φιλικός αγώνας δεν ταιριάζει τστο ματς που έδωσαν Πανιώνιος και Παναχαϊκή στη Νέα Σμύρνη, όπου οι παίκτες ήρθαν στα χέρια και οι οπαδοί των γηπεδούχων εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο.
Ο τίτλος φιλικός αγώνας δεν ταιριάζει τστο ματς που έδωσαν Πανιώνιος και Παναχαϊκή στη Νέα Σμύρνη, όπου οι παίκτες ήρθαν στα χέρια και οι οπαδοί των γηπεδούχων εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο.
Πέτρα του σκανδάλου ήταν ο Ριέρα, όταν στο 77′ χαφ κέρδισε ένα φάουλ, αλλά δεν ικανοποιήθηκε από την υπόδειξη του διαιτητή και εν ψυχρώ κλώτσησε τον αντίπαλό του!
Στη συνέχεια αποβλήθηκε ωστόσο τα νεύρα μεταφέρθηκαν και στην εξέδρα, αφού μερίδα οπαδών του Πανιωνίου εξεράγη με την απόφαση του διαιτητή, εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκαν κατά του πάγκου της πατρινής ομάδας με μπουκάλια!
Οι παίκτες της φιλοξενούμενης αποσύρθηκαν, το ματς διακόπηκε για ένα 5λεπτο και όταν πλέον ξεκίνησε, ο διατητής σφύριξε τη λήξη στο 89′, ωστόσο όλοι πλεόν περιμένουν το… τρίτο ημίχρονο, αφού από το τι θα σημειωθεί στο Φύλλο Αγώνα, ο Πανιώνιος κινδυνεύει με βαριά «καμπάνα», που μπορεί μέχρι και να του «αδειάσει» την έδρα για κάποια παιχνίδια πρωταθλήματος!
Όσο για το σκορ οι γηπεδούχοι κέρδισαν με 3-0 αλλά έχασαν περισσότερα.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Κολοσσό Ρόδου για τα προημιτελικά της Stoiximan GBL και ο Γιώργος Μπαρτζώκας φτάνει τα 400 ματς καριέρας στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Άλεκ Πίτες συνεχίζονται, με τους Ισπανούν να γράφουν για τον πιθανό επόμενο σταθμό της καριέρας του Αμερικανού φόργουορντ του Ολυμπιακού.
Το NBA ολοκλήρωσε την έρευνά του και έκρινε ότι δεν συντρέχει λόγος για κυρώσεις στους Μιλγουόκι Μπακς, όταν επέλεξαν να μην αγωνιστεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στα τελευταία ματς της regular season.