Χωρίς Μετρό και ΗΣΑΠ την Παρασκευή λόγω απεργίας των εργαζομένων
Χωρίς Μετρό και ΗΣΑΠ την Παρασκευή λόγω της 24ωρης απεργίας που κήρυξαν οι εργαζόμενοι, οι οποίοι αντιδρούν στο σχέδιο υποχρεωτικών μετατάξεων που έχει εκπονήσει η κυβέρνηση, ενώ προετοιμάζουν το «έδαφος» ενόψει της υπογραφής των νέων συλλογικών συμβάσεων εργασίας. Συγκεντρωμένοι έξω από το υπουργείο Μεταφορών βρίσκονται αυτή την ώρα οι εργαζόμενοι, επιδιώκοντας συνάντηση με τον Γ.Ραγκούση.
Χωρίς Μετρό και ΗΣΑΠ την Παρασκευή λόγω της 24ωρης απεργίας που κήρυξαν οι εργαζόμενοι, οι οποίοι ζητούν την απόσυρση του νόμου για την εξυγίανση των αστικών συγκοινωνιών.
Οι συρμοί του Μετρό και του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου θα παραμείνουν ακινητοποιημένοι από την έναρξη μέχρι τη λήξη της βάρδιας.
Αυτή την ώρα οι εργαζόμενοι έχουν συγκεντρωθεί έξω από το υπουργείο Μεταφορών και ζητούν συνάντηση με τον Γ.Ραγκούση.
Οι εργαζόμενοι αντιδρούν στο σχέδιο υποχρεωτικών μετατάξεων που έχει εκπονήσει η κυβέρνηση, ενώ προετοιμάζουν το «έδαφος» ενόψει της υπογραφής των νέων συλλογικών συμβάσεων εργασίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Θέατρο Αθηνών: Δύο αιώνες ζωής και 70 χρόνια θεατρικής δράσης αυτή την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ
- Taste Atlas Awards: Γεύση κορυφής για την Ελλάδα στις 100 καλύτερες κουζίνες του κόσμου – Η φέτα, το ελαιόλαδο και τα δυνατά όπλα
- Νετανιάχου: Θα συναντηθεί με τον Τραμπ για τη Γάζα στις 29 Δεκεμβρίου
- Η μητσοτακική πτέρυγα επιτίθεται ευθέως στον Καραμανλή και οδηγεί τη ΝΔ σε εσωκομματική κρίση
- Ζάκυνθος: «Ήταν ό,τι πολυτιμότερο είχα στη ζωή μου» – Συγκλονίζουν οι γονείς του μικρού Λίο που κατασπάραξε το pitbull
- Η γη της ελιάς: Δύσκολες αποφάσεις και έντονες συγκρούσεις
