Χωρίς Μετρό και ΗΣΑΠ την Παρασκευή λόγω απεργίας των εργαζομένων
Χωρίς Μετρό και ΗΣΑΠ την Παρασκευή λόγω της 24ωρης απεργίας που κήρυξαν οι εργαζόμενοι, οι οποίοι αντιδρούν στο σχέδιο υποχρεωτικών μετατάξεων που έχει εκπονήσει η κυβέρνηση, ενώ προετοιμάζουν το «έδαφος» ενόψει της υπογραφής των νέων συλλογικών συμβάσεων εργασίας. Συγκεντρωμένοι έξω από το υπουργείο Μεταφορών βρίσκονται αυτή την ώρα οι εργαζόμενοι, επιδιώκοντας συνάντηση με τον Γ.Ραγκούση.
Χωρίς Μετρό και ΗΣΑΠ την Παρασκευή λόγω της 24ωρης απεργίας που κήρυξαν οι εργαζόμενοι, οι οποίοι ζητούν την απόσυρση του νόμου για την εξυγίανση των αστικών συγκοινωνιών.
Οι συρμοί του Μετρό και του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου θα παραμείνουν ακινητοποιημένοι από την έναρξη μέχρι τη λήξη της βάρδιας.
Αυτή την ώρα οι εργαζόμενοι έχουν συγκεντρωθεί έξω από το υπουργείο Μεταφορών και ζητούν συνάντηση με τον Γ.Ραγκούση.
Οι εργαζόμενοι αντιδρούν στο σχέδιο υποχρεωτικών μετατάξεων που έχει εκπονήσει η κυβέρνηση, ενώ προετοιμάζουν το «έδαφος» ενόψει της υπογραφής των νέων συλλογικών συμβάσεων εργασίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γουατεμάλα: 7 αστυνομικοί δολοφονούνται από συμμορίες μετά τις εξεγέρσεις σε φυλακές
- Συναγερμός για μεγάλη πυρκαγιά σε εργοστάσιο στις Αχαρνές
- Γροιλανδία: ΕΕ και Βρετανία δεσμεύονται για την κυριαρχία της Δανίας, λέει η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Ελαφρύτερα εκκαθαριστικά
- Δεκατρία σιδηροδρομικά δυστυχήματα με νεκρούς στην Ισπανία από τις αρχές του αιώνα
- Συρία: Ο επικεφαλής των κουρδικών δυνάμεων επιβεβαιώνει τη συμφωνία εκεχειρίας που ανακοίνωσε ο αλ Σάρα