Σπουδαία μεταγραφή πραγματοποίησε η Παναχαϊκή με την απόκτηση του Κώστα Μενδρινού, όπως ανακοίνωσε κι επίσημα ο πατραϊκός σύλλογος. Ο πρώην παίκτης των Ολυμπιακού, Ιωνικού, Ατρόμητού, ΠΑΣ Γιάννενα και Άρη συναντήθηκε με τη διοίκηση της Παναχαϊκής και αποφάσισε να συμμετέχει κι αυτός στην προσπάθεια για άνοδο των Πατρινών στη Σούπερ Λιγκ. Ο Μενδρινός, που είχε μείνει ελεύθερος από τον Άρη, αποτελεί την 11η και τελευταία μεταγραφή της ομάδας (Χλωρός και Μάλαρτζ ανάμεσα στις άλλες), όπως έγινε γνωστό κι από την ανακοίνωση της ΠΑΕ.
Δείτε πώς δια,μορφώθηκαν τα ζευγάρια στους «4» του Champions League, μετά τις προκρίσεις των Άρσεναλ και Μπάγερν Μονάχου, με τις οποίες ολοκληρώθηκε η φάση των προημιτελικών.
Χειρότερα δεν γινόταν για την Άρσεναλ που κινδύνεψε από την Σπόρτινγκ, η οποία είχε και δοκάρι στο 43’, καθώς οι γηπεδούχοι κάθισαν στο 1-0 του πρώτου αγώνα. Δοκάρι είχε και η Άρσεναλ στο 84’.