Την ανακοίνωση της αποδέσμευσης του Πάπα Μπούμπα Ντιόπ, εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ. Η λύση του συμβολαίου του έγινε κοινή συναινέσει.
Η είδηση ήταν γνωστή εδώ και αρκετές μέρες, με τους δρόμους της ΑΕΚ και του Ντιόπ να χωρίζουν λόγω του σοβαρού οικογενειακού προβλήματος που αντιμετωπίζει ο Σενεγαλέζος.
Ο ίδιος ο παίκτης στις αρχές Αυγούστου είχε εκφράσει την λύπη του για την συγκεκριμένη εξέλιξη μέσα από ανακοίνωση του στο επίσημο site της ομάδας. Όπως είναι γνωστό, ο παίκτης δεν αξίωσε κανένα ποσό και στην ουσία δέχτηκε όλους τους όρους που έβαλε η διοίκηση.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή Papa Bouba Diop και του εύχεται κάθε επιτυχία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο».
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Οπαδοί της Βαλένθια υποδέχθηκαν την αποστολή της ομάδας στο ξενοδοχείο όπου καταλύει – Εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του Πουέρτο που εμφανίστηκε με δεμένο πόδι.
Ο Εργκίν Αταμάν και ο Πέδρο Μαρτίνεθ αποβλήθηκαν στο Game 3 του Παναθηναϊκού με τη Βαλένθια σε μια κόντρα που έχει ξεκινήσει πριν τη σειρά – Γιατί «βράζουν» οι δύο προπονητές.