Jaguar XKR-S Cabrio 2012: Βρετανική επέλαση
Στο Nurburgring της Γερμανίας ταξίδεψε η ισχυρότερη -μέχρι σήμερα- έκδοση της XK Cabrio, δίνοντας συνέχεια στις δοκιμές εξέλιξής της.
Η απουσία σταθερής οροφής φαίνεται πως δεν πτόησε του Βρετανούς, οι οποίοι μετέφεραν τα εξεζητημένα χαρακτηριστικά της XKR-S Coupe στην «ανοιχτή» εκδοχή του αυτοκινήτου.
Με υφασμάτινη οροφή και ελαφρύ καμουφλάζ, η υπό εξέλιξη XKR-S Cabrio έκανε την εμφάνισή της στο θρυλικό Nurburgring, δοκιμάζοντας τις δυνάμεις της στην απαιτητικότερη διαδρομή της ευρωπαϊκής ηπείρου.
Οι ευδιάκριτες εισαγωγές αέρα στο μπροστινό τμήμα και οι δύο διπλές απολήξεις των εξατμίσεων στο πίσω ορίζουν με ακρίβεια τις προδιαγραφές του εντυπωσιακού soft top cabrio, καθώς και την επιβλητική ισχύ των 550 ίππων, η οποία προέρχεται από τον υπερτροφοδοτούμενο V8 κινητήρα των 5,0 λίτρων.
Επιταχύνοντας από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε κάτι παραπάνω από 4,5 δευτερόλεπτα, η XKR-S Cabrio θα αποτελέσει την πρώτη Jaguar –μετά την περιορισμένης παραγωγής XJ200- που θα ξεπεράσει τις 100.000 λίρες Αγγλίας και δίχως καμία αμφιβολία ένα από τα ισχυρότερα cabrio της ευρωπαϊκής αγοράς.
Auto Express
- Στο 3,1% ο πληθωρισμός στην Ελλάδα – Στο 1,9% στην ευρωζώνη
- Ιτούδης για τη Χάποελ Τελ Αβίβ: «Κανένας προπονητής δεν θα ήθελε να βρίσκεται στη θέση μας»
- Η δωρεά της Μέριλ Στριπ στο Εθνικό Μουσείο Ιστορίας Γυναικών
- Προσφέρει ασφάλεια η αστυνομία;
- Σημαντική ενίσχυση για την δημοτική αστυνομία Θεσσαλονίκης
- Τσουκαλάς: Δεν ενδιαφέρει τον Γεωργιάδη αν κάποιοι επιβουλεύονται τη χώρα και θέλουν να έχουν πρόσβαση σε κρατικά μυστικά;


